Originally Posted by
cgknypc
Forumun yeni bir üyesiyim ve farklı fikirleri görmek, göremediğim kaçırdığım noktaları yakalayan insanları dinlemek, bildiğim bir kaç şeyi paylaşabilmek vs sebepleriyle buradayım ve bence bugün bu sayfada çok verimli bir tartışma dönmüş. Elinde kağıt olmayan, pahalı bulan kişileri başlıktan kovmak oldukça saçma. Hatalarını görmeyen insanın borsada kaybetme ihtimali yüksektir bana göre ve edindiğimiz her bilgi doğru yatırıma giden yolda bize avantaj sağlayacaktır.
Mesela ben özellikle toz ve sıvı deterjan arasındaki fark konusunda bilgisizdim. Her türlü bilgi verici paylaşım için teşekkür ederim.
Ben şirketin finansallarını ve büyümesini beğendiğim için zamanında not almıştım ancak çarpanları tarihsel ortalamasının üstünde diye yatırım yapmamıştım. Bu krizde bu fırsatı buldum ve covid-19'dan ürünleri sayesinde kötü etkilenmeyeceği kanısındayım. Gıda-ecza-hijyen alanındaki ürünler muhakkak bilançoya olumlu yansır diye umuyorum. Bilanço geldiğinde çok daha net göreceğiz. Faaliyet raporu da umarım bilgilendirici olur.
Saygılar.