Swap düzenlemesi ve sonrasında bankalara döviz açık pozisyonu izni gelmesi olabilir mi? Bankalar açık pozisyon iznini pek kullanmak istemiyorlar anlaşılan 🙂
Printable View
Bugün doların artışının sebebi artık yerli gerçek kişi ve şirketlerin doların 6'nın altına çok düşmeyeceğine kanaat getirmesi ve buralardan harıl harıl dolar alması olabilir mi? :wu: :whistling:
arkadaslar sadece kendi cevremde bile onlarca bugun lising - kredi vb doviz odemesi olan firma var..
adamlar dogal olarak kura filan bakmadan doviz alip kredisini oduyor tatilden sonra ki ilk is gunu oldugu icin..
Yukselisin tek sebebi bu sanirim..
Yakında her mahallede bir araba günlerine dönecek miyiz bu gidişle ?
Çocukluğum seksenlerde Karadeniz'in önemli şehirlerinden birisinde geçti. Şehrin merkezi yerlerinden birindeydik. Koskoca sokak boyunca birkaç hususi araç vardı. Onların da yeri kolay kolay değişmezdi genelde hep park halinde olurlardı 🙂
Biliyorsunuz o işe son olarak 4,08-4,93 arası ve 23-29 ay olarak karar veren arkadaş bakıyordu
açmış mış shortunuda
hem akılsız hem küstah adamlar dolu
ben bu yukarıdakileri yazmış olsam ; öncelikle bu öngörümün tutmadığı için üzgünüm benim bu saçmalıklarıma inanan ve zarar görenlerden de özür dilerim derdim
utanmaz hala burada saçmalıyor..