Faize yatırıp yatırmamandan bahsetmiyoruz dayı.. aktın da aynı işkevi görüyor.. senin yul sonu 1,4 hedef fiyatın akternatif risksiz yatırım araçlarının altında kalıyor.. kastettiğim bu.. yoksa senin şahsi yatırım kararların beni ilgilendirmez
Printable View
O kazancını aynı patron gibi al sat yaparak yaptın değil mi dayı? Bu alım satımları yaparken stratejini paylaşsaydın keşke dayı..
bak sayın hans eyupsabrı strateşimi uygulamış demekki kaç defa yazmışım yaaaaa bi özürde burdan bekliyorum yoksa yıne bana iftıra attığını sayacağım
Merak etme dayım borsa cahili olmamıza rağnen o kadarlık prensibi biz de biliyoruz.. hani bilanço şu kadar iyi ya da kötü gelecek şu fiyatlardan satılır şu fiyatlardan alınır gibi tavsiyelerden bahsediyorum.. hani ben patronun temel stratejisinin beklenti yaratıp %10-20 lik marjlarla milletin eline mal verme stratejisi olduğundan bahsettiğimde borsayı bilmemekle nitelendiğin ve patronun bu kadar malı boşa mu aldığını iddia ertiğin fiyat hareketkelrrini oaylaşsaydın ya diyorum.. biz cahiller de yaratlansaydık ya dayım.. enayi gibi bekledik kaç kere 1,30 hareketlerinde
ben elimden gelen herşeyi yapıyorum küçük yatırımcı adına
pramitten alımlar geldiğinde sanki bir kedi gördüm dediğimde hısse 112 lıraydı
yoksa kim bilebilirdi içinizde kedi geldiğini siz anca
2 gün sonra kap a haber düştüğünde öğrenirdiniz patronun hısse aldığını
son bilançonun geldiği gecenin sabahı 1.30 lardayken hısse kedi satıyor 930 bin lot sattı
diye yazdım daha ne yapacaktım
günahımı alma derim kaldıramassın sonra
bana cevap yazma zamanını patron hangi aracı kurumlardan işlem yapıyor a harcasaydın çok başarılı olurdun sende bu kapasite var sayın hans
Sayın hans
Sayın baldayı bu bahsettiğin stratejileri de veriyi. Ornegın hedef en son 1050 yı gordugu dusus trendine burada mesaj psylsmıstı. Sayın prensese yazmıştı. 1120 deger demıstı. Ben o gun 50000 lotla burdaydım. Sattım ve bekledım. Ky dusunmek budur..