yalan imanı güçlendirir, imanın 7. şartı yalandır lakin zikredilmez..!!
Printable View
İmamoğlu'nun Özal ve Demirtaş gibi tescilli Kürtçülere seçim öncesi değil de sonrasında güzelleme yapmasına dikkat edelim.. Akape'nin gayrimeşru 'KürtAçılımı'nı CeHePe'nin kucağına bırakarak tüydüğünü CeHePe'nin de kendi yavrusuymuş gibi sahiplendiğini böylece 5 milyon Suriyelinin 7 liralık soğanın yapacağı büyük yıkımdan Akape'nin sıyrıldığını görüyorum..
En uygun ortamdan kendini KürtAçılımcısı olarak damgalatıp da yararlanılmamasına ne ad koymalı!
https://www.ulusal.com.tr/haber/amp/...mpression=true
Istanbul icin Secim iptali ihtimali giderek zayifliyor.
Cuma günü biz borsa yatırımcıları için bir umut olmuştu ikinci seans hareketi.Dedim ki haftasonu herhangi bir olumsuzluk olmazsa bu haftaya pozitif başlarız.Açıklamaları duyunca karalar bağladım yine.Sevinmek hakkınız dövizciler bizim gibi hisse müptelalılarına az bile yapıyorlar.Nasıl kurtaracağız kendimizi şimdi düşün dur gece gůndüz.
Son zamanlarin populer bir sozu var.
Ati alan uskudari coktan gecti.
CHP de artik siyasal Ataturkculugun esamesini bile birakmadilar sn Sef... Ama bol bol aksesuar Ataturkculugu var.
Parti teskilatinda hep yukselen(yukseltilen) etkin ve soz sahibi kisilerin siyasi duruslari acikca ortadir. Siyasal Ataturkculuk cizgisini savunanlarinda korkudan sesi cok cikmiyor. .
Bu arada degindiginiz diger projeler dogru. Malesef bu ulkede butun kose baslari coktan tutulmus.
Yerli ve milli bir hareketin dogmasi, buyumesi, basariya ulasip ulkeyi yonetebilmesi oldukca zor bir is.