GPG'yi mevduat gibi düşünün.
32 gün sonunda mevduattan fazla getiri elde edemiyorsanız bırakırsınız.
TCD ise vahşi kaplan...
Sonuna kadar kar edecek.
Bazen de yüklü zarar.
İkisi bir değil.
Birinin riski 3 ise diğerinin 10.
Printable View
GPG'yi mevduat gibi düşünün.
32 gün sonunda mevduattan fazla getiri elde edemiyorsanız bırakırsınız.
TCD ise vahşi kaplan...
Sonuna kadar kar edecek.
Bazen de yüklü zarar.
İkisi bir değil.
Birinin riski 3 ise diğerinin 10.
Ben fifty fifty gidiyorum.
Benim sorum cuma kapanışı binde 0.14 Fon kar etti ise cumartesi pazar mevduat getirilerine ne oldu.Hatta fon fiyatı pazartesı sabahı 0.10 güncellenerek üç günlük oran mevduatın çok altında ise cuma günü kazanılan 0.14 oranı nereye gitti şeklinde idi.Konuyu fazla uzatmadım sonuçta fon yöneticisi olan kendileri onlara müşteri çoksa bizede alternatif fon çok.Fonun bir kaç hafta içinde agresif büyümesinden dolayı aşırı bir özgüven oluştu galiba.Yeni fon arayışına devam
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon hedefine uygun hareket ediyor % 2.5-3 bunu yakaladıktan sonra çok fazla risk almıyor. Son bir aylık getiri %3.1 gösteriyor TEFAS ve fon hedefi tutturmuş gözüküyor. Geçen hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma giriş yapanlar doğru dürüst getiri elde edemediler haliyle haklılar. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl gidecek
Komplo teorisi yazacağım, yaziyorum. Şimdi bu fon yayıldı, herkes öğrendi ve hatta finans dergisine çıktı. Cumhur sarayı bunu ogrendi ve genel müdürü arayıp getiri vermeyin, herkesi kıyın kıyın uzaklaştırın dedi. Kötü şeyler söyledi vs. /komplo over
Tcd hisselerinden dardanel %12 artı kapamış, düşüşleri frenlemiştir zannımca ons 1504 %1 artıda eksi beklemekle beraber şaşırtabilir de.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.