En azından taban serileri bıttı takım kötü sonuçlar almadıkça taban görmeyiz diye umut ediyoruz.. Artık mahkemeyi, arsa ve gelebilecek şampıyonluğu fıyatlama dönemine gırebılırız..
Printable View
En azından taban serileri bıttı takım kötü sonuçlar almadıkça taban görmeyiz diye umut ediyoruz.. Artık mahkemeyi, arsa ve gelebilecek şampıyonluğu fıyatlama dönemine gırebılırız..
Dunku alanlar panikle malını satmak isterse başlangıçta düşebılırız..Bu fiyatlarda korkulacak birşey yok benım için 2 TL altı 2 TL üstü fark etmez 30 tl altında malımı biraz daha attırırım yükselırsede izlerim tahtayı..
Dün satışta atbaşı olan işyatırım ve garanti alımda.. Tabı başka kurumdan satmıyorsa...
Tabi ki her hisse farklıdır
İlla olacak diye bişey yok lakin
Dün de dediğim gibi, benim matematiğe göre 35 lerde dengelenir, bi tepki olması lazım diye düşünmüştüm, tutmadı.
Rta yı 52 den tabanladıklarında 33 lerde durdu diye aklımda kalmıştı. Ordan tepkilerle bi 40 lar olmuştu.
Bunun da 55 den geri dönüşü 35 olabilir diye hesaplamıştım.
29-30 lar baya bi acımasızsa tabanlar oldu.
Çıkış ta sertti, düşüşte sert oldu.
Normalde dengelenip bi tepki oluşur bu tip hareketler yapan hisselerin çoğunda.
Bakalım ağaların paşa gönlü ne edecek?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Al-Sat-Tut tavsiyesi değildir.
Eğer mal satmaya çalışıyorsa hareket oldukça saçma, 54 tl yı görmüş senette çekersin senedı tavana millet almaya sıraya girer yanı bır tavanda istediğin malı satarsın.. Yok dert başkaysa onu bilemem..A1 in dün aldığı mallar olduğu gıbı duruyor istese bu saate çoktan satmıştı..
Taban gelıyor anlaşılan..
Taban dan da beş on kurşun atalım..
taşş mübarek:kahkah:
Rtalb 52.60 dan 18.00 e değdi soluksuz aynı gün 22 tavandan kapattı.30/33 civarı yataya sardı.sonra gelen hızlı tanı kiti yeni iş anlaşmaları ile 50/60 bandında haber akışına aşı vs göre üç aşağı beş yukarı takılıyor
Rtalb i halka arzdan alıp Haziran 2020 ye kadar taşıyan 1.80 maliyeti olup 52.60 tan satan biri olarak yazıyorum Rtalb in ciğerini bilirim ben 3 kez el değiştirdi patron sattı gitti ben gitmedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
biraz daha düşecek sanki kağıt , bugün prensip gereği işlem yapmadım hiçbir hissede , bı ortalık durulsun dedim..:)