Ünal ın yeni üyesisiniz sanırım.
Printable View
Bende daha is var mesaji veriyor..umut verici..580 calisti..600 ustu kapanisi gozluyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selamlar sayın kasvet...2006 dan beri borsadayim...kartn hiç eksik olmaz portfoyde.. kârlar in bir kısmıyla yatırıma devam...benim ilgimi ceken bu topicte devamlı negatif hava estirilmesi....yani bir hissenin daha ne yapması gerekir...al ya da sat anlamında değil bu yazdıklarım...bazı insanlar sadece kendi biliyor bu hisseyi gibi devamlı negatif yorum yazıyor. Veee iyi niyetli yazılmıyor bu yazilar
Kötülüyor görünebilirim. Lakin herkesten çok isterim uçup gitmesini...10+plus yıl[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] Adamın cibiliyetini ezberledim. Bu topicte ne beklentiler yazıldı çizildi, ne temel, ne teknik analizler yapıldı. Her güzellemede ünal amca çaktı çiviyi 2 yıl kimse kımıldayamadı...Burada her yapılan güzelleme Ünal'a yeni üye kaydına yardımcı oluyor. Kimse kimseye para kazandırmak için bi tarafını yırtmaz.. Aga bol müşteriyi buldumu tatlı tatlı! kazanır, çarpar, böler, parçalar, dağıtır, sonra biz birbirimizi yeriz. Yok sen şöyle dedin, böyle dedin diye diye..
Sn Kasvet, dediğiniz gibi zor bir senet kartn.
Ama 2018 yılı temmuz ayından sonra başka bir trende girdi.
Grafikte net gözlemlenebiliyor bu durum.
Ayrıca göstermelik bile gözükse 300lü seviyelerden gerçekleşen ortak alımları da önemli.
Son iki senedir açıklanan karlara bakın bir de.
Kartn başka bir trende girdi kısacası.
Genelde genel kurul öncesinde olurdu kartndaki yükselişler.
Ama bu durumda değişti.
Bu arada ben de 2010dan beri kartndayım.
Maliyetim 120lerde yani...
2010 maliyet 120 reelde zarar yapar..bence de kagit yukselis trendine girdi..580-600 gri bölge..600+ pozitif 580- negatif/yatay...bugun disardayim kent/petro/bfren ne alemde..bilanco ne zaman gelir tahmininiz..bayram oncesi aciklayabilir mi
Sent from my iPhone using Tapatalk