Zaten bu kağıdın olayı belli,o yüzden sıkıntı yok evelallah bundan da zarar çıkar artıya da geçeriz arkadaşlar.Bu saatten sonra bu çakallara yem mi olacağız.
Printable View
Zaten bu kağıdın olayı belli,o yüzden sıkıntı yok evelallah bundan da zarar çıkar artıya da geçeriz arkadaşlar.Bu saatten sonra bu çakallara yem mi olacağız.
Bugün kararsızdım ama dayanamadım 0.88 den ilk paçalımı yaptım.Erken mi başladım bilemiyorum bu rusya işine güvenemiyorum,hayırlısı artık.
Benim ortağımdada var çok.Ben aldırmıştım zamanında.Girme bedelliye dedim.2020 dede girdi bu senede.Bu borsa işinde alım noktasının iyi olması gibi satımında öyle olması gerekiyor.Biraz bilgi biraz şans kısmet.Daha yarıya bile düşmemiş paranız.Çıkar günün birinde zararınız.Birde şöyle düşünün.2020 de zirveden alanlar dolar bazında 10 misli kaybettiler nerdeyse.Görür oraları günün birinde belkide tekrar.
Son olarak okuyanların faydalanması için.Piyasa değerlerinide iyi karşulaştırmak lazım.
Kolaylıklar tüm ortaklara.İnşallah herşey güzel olur.
Onlar dalton biraderlerdir,yoksa bu seviyelerden yüklü lotu kimden toplayacaklar.Bakın burda bu kadar borsacıyız herkeste de bireysel olarak ciddi lot var,hiç ciddi montanlı bir kol kestim falan yorumu okuyormusunuz.Aksine 0.37 olacak diye düşünen bile 100 bin lot alıyor,herkes nerden paçal yapsam veya kağıda girsem derdinde :))))))))))Burada sihirbazın oyunu kuruluyor yakında abrakadabra der şapkadan tavşan çıkar.
Siz kabahor u bilirmisiniz ben oralıyım.riks almayı severiz kimileri kumar der.Bizde biliyoruz klgyo ile aynı sektorde olup klgyo dan iki katı fazla kar eden,aynı zamanda heryıl düzenli temetru veya bedelsiz hisse veren ismini boşver yo ları.Bizde biliyoruz o hisseler varken,bunlarda olmamak gerektiğini.Ama ne yalan söyleyeyim ben o başta bahsettiğim yerdenim,Yani Başkaadı kumar,,ben risk diyeyim,yani ben risk severim.
Eh o zaman tamamdır.Borsa kumarbaz adamların işidir.Ne kadar risk o kadar çok kar.Hayırlısı artık.
Yanlız bugün 88 den epey işlem oldu.. Fiktif işlem olma olasılığı bir hayli yüksek..Kim satar bu fiyattan ben de hayret ediyorum. Umarım böyle yazarak manipilasyon yapanların ekmeğine yağ sürmüyorumdur.. YTD