kapanışı kötü yapti ..iyi takip etmek lazim yesil sogani..
hala ayni bantta gidiyor bozulma yok indikatörler sat sinyali vermedi
Printable View
MKK verileri
AHU: %0,092
EIB: %0,059
EIC: %0,042
EID: %0,689
FNO: %-0,042
SUA: %0,032
Tuttuğum değişkenlerin tümü (GMA da var onun fiyatı belli değil ama hisse tarafı eksi) bu hafta sonu ppf'nin gerisinde kaldı.
arkadaşlar kıymetli madenler fonlarını biraz inceledim;
bazılarında %96 gibi yoğun olarak kıymetli madenler bulunurken bazılarında bu oran %43 e kadar düşmekte. fakat getiri oranları birbirine çok yakın. bu nasıl mümkün oluyor? grafikleri de gram altın grafiğine çok benziyor. getiri oranlarını karşılaştırdığımda FIB gt ykt gibi fonlar altına çok yakın getiri sağlamışlar.
kıymetli madenler fonları sadece ons gibi enstrümanlardan mı etkileniyor yoksa dolar artışından da etkileniyor mu?
sözün özü, gram altına en yakın kazandıran kıymetli maden fonu hangisidir?
Arkadaşlar özellikle tecrübeli olanlardan fikir rica ederim. Ben bı kaç aydır bu fon işine girdim. Burayı investingi youtubu bulabildiğim her yeri takip ettim . Kar da ettim zarar da. Ama bı şey var portfoyumu çok değiştirdim. Ve yoruldum. Şu düşüş te bile eskisi kadar reaksiyon veremedim. Elimde 20 tane fon var. Dün itibariyle 1 yıl degistirmiyim hatta finans haberlerine de bakmiyim diyorum. Sizce çok mu samalarim? Elimdeki fonlar şunlar: afa afs afv aft aoy fıb fno guh gbc hoy ppz tdg TFF tmg tpc yac ypv ytd yay zpf. (Elimdeki paranın %50 si ppz de. Diğerlerinin payları üç adagi beş yukarı aynı.)