Bana da soran çok oluyor mesela ben memur tek.maas ve kirada oturan bir insanım ama Mercedes arabaya biniyorum diye insanlar resmen beynimi yiyor sana 10 bin veriyim bana 1 sene sonra 100 bin yapar mısın veya bana Bi hisse söyle iki kat kazaniyim der gibi insanlar borsanın ne kadar zor ne kadar stresli birsey olduğunu bilmiyor ben yıllarımı verdim insanlar benim yapmış olduğumdan hiçbir haberleri yok araba almakta ki kastım karımı realize edip zor günler için kullanabilmem Di aslında araba almak bile benim için bir yatırım Di ayriyeten ihtiyacımı da karşılıyordu ev almadım kirada oturuyorum çünkü şuan ev almayı doğru bulmuyorum elimdeki nakiti değerlendirip doğru yatırımlar yapmaya çalışıyorum keşke benim de öyle bir tanıdığım olsada parayı versem bana 1 yıl sonra iki katını verse ama öyle bir dünya maalesef yok yılların birikimi deneyimi o stres gerçekten kolay değil keşke herkes kazandığı paranın kıymetini bilse değerini anlasa ama hep ucuz yoldan zengin olma hayalleri ile kazandıkları birikimleri bu kadar kolay heba etmeseler sabırlı olsalar sebat etseler ama keşke ler bitmez