15 nisanda gelen devlete devir haberinde yazmışım. Aynı gün aklı evveller dinleyip anlamak yerine saldırdılar. Kozal Şuan 19 lira.
Yazı ne kadar güzel, bu hafta satanlar uzun vade kazançlı çıkar demişiz.
Ayarsızlar yazıyı uygulasaydı kazanacaktı
Printable View
15 nisanda gelen devlete devir haberinde yazmışım. Aynı gün aklı evveller dinleyip anlamak yerine saldırdılar. Kozal Şuan 19 lira.
Yazı ne kadar güzel, bu hafta satanlar uzun vade kazançlı çıkar demişiz.
Ayarsızlar yazıyı uygulasaydı kazanacaktı
Kozal ve grubu satılacak, hemde güzel paraya ve güzel bir kuruma, 26 liradan 19 liraya düşecek. Kim buna inanır, Kadir inanır. Bunu bilen spek ertesi gün tavan yaptı. Ky ne dedi, ali desidero dedi, yani doğru yoldayız dedi. Sonra tavan çözüldü ve bastı parayı aldı malı. Şimdi malın son sahibi oldu. Satış haberi şirketler fetodan alındığı gün fiyatlanmaya başlandı. Ama kötü olan bu dönemde devlet şirketlerin içini boşalttı. Bu nedenle amansız rakamlarda yardım ve bağış yaptı. Ky gözünüzü açık. Olayların İ halini e halini de halini ve özellikle yalın halimi görün. Devlete yakın bir kurum gelir defter değerinden alır. Buna hangi güç karşı çıkabilir.
Bu sitede sasanın 189 lira tepe olduğunu söyleyen ve yazan yek kişi benim. Sasayı bir gün önce ve olayın olduğu son güç iki kez canlı canlı yazdım. Koza için kötü olacak demiyorum. Sadece bu ihtimali düşünün diyorum. Devlet bunu madenler ve beklentiler dahil isterse 10 katına satar. Ama isterse. Telekom’u tansu abla 40 milyar dolara satmadı, daha sonra 3-5 milyara gitti, sonra Telekom hariri bu parayı aldı, borç yaptı ve bizim bankalara batık bıraktı. Devlet borcu üstlendi. Büyük şirketlerin kaderini değiştiren büyük ölçekli işler yatırımcıya para kazandırmaz. Borsadan anlamayanlar gıda şirketi alın, millette dolar yok, ev satacak araba satacak, krediyi ödeyemeyecek, bu yüzden şimdilik ucuz yada pahalı tek gerçek gıda gibi görünüyor. Biz sizlerin zararı İçin caba içinde olamazdı. Bizde küçük yatırımcıyız.
Düşüşte 7. Gün nereye kadar düşecek merakla bekliyoruz
düşüş devam ediyor 🤔