Türkiye E101 hafta sonuna poz bırakma ne olacağı bilinmez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bu son gelişme Londra merkezli örtülü hesaplarını patlatır mı? Eğer patlatırsa siz o zaman seyreyleyin doları.
bu ft 2 ne ayak ya, herif gelmiş 3 ay önce damatın politikasını savunup bunun güzelliğini anlatıyor.Ee onu istifaya naci mi zorladı? madem çok güzeldi o politika niye adam gitti? Kör müsün arkadaşım buradaki en önemli konu istikrarsızlık, piyasalara güven vermeyen bir ülkesin. Bence artık enflasyon dizginlenemez, kayış koptu 2021 de gitti elden. Ha şu lüx tüketime gelince o 2005-2010 arasında bütün azgelişmiş ülkelerde bir trenddi. Şimdi işkur kuyruğundaki veya bim den içinden eldiven çıkan peynir almış adama anlat lüks tüketimi. Benim hissem de var usdmde, ama hisse portföyüme de usd değerinden bakarım, bu sene de boka battık bistte.
İşbankasi :
Satış : 7.15 Alış : 7.50
Ziraat
Satıs : 7.18 Alış : 7.60
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halkbank?? Sisteme girilmiyor :)
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hafta başında ufak bir miktar para aktarmıştım bist100'e. Daha önce genelde hep uzaktan izlerdim iniş çıkışları bu sefer dedim ben de katılayım oyuna bakalım içeriden bakınca nasıl oluyormuş.
2014'ten beri coin piyasasındayım şu kadarını söyleyeyim: Çok farklı değil :D Neyse ki içerideki para çerez parası benim için. Anormal düşüşlerde destek atmaktan çekinmem sağlam gördüğüm hisselere.