Kılıçdaroğlu, Davutoğlu, Babacan, Gül kayıtsız şartsız bunu yaparlar.Alıntı:
Ukrayna savaşın başlaması halinde, Türkiye'den; boğazları, Rus gemi geçişlerine kapatmasını isteyeceklerini açıkladı.
Printable View
Kılıçdaroğlu, Davutoğlu, Babacan, Gül kayıtsız şartsız bunu yaparlar.Alıntı:
Ukrayna savaşın başlaması halinde, Türkiye'den; boğazları, Rus gemi geçişlerine kapatmasını isteyeceklerini açıkladı.
Nah yaparsınız? 1853'de de Osmanlı Ordusu sayesinde yaptıydınız.Alıntı:
İngiliz Savunma Bakanı Ben Wallace:
“1853 yılında benim bağlı olduğum Alay Kırım’da Rus Çarı I. Nikolay’ın kıçına tekmeyi basmıştı. Bunu her zaman yine yapabiliriz. Çar Nikolay, Putin’in yaptığı hatanın aynısını yaptı. Ne dostu ne de müttefikleri vardı.”
Şimdi gördüm. İran, Urus'un sırtına bir hançer saplayıvermiş.
İran Petrol Bakanı Cevat Uci, Avrupa’ya seslenerek İran’ın doğalgaz üretim kapasitesini arttırmayı düşündüklerini, Avrupa’ya doğalgaz ihraç etmek için gerekli kapasiteye sahip olduklarını duyurdu.
Geçen gün, Münih Güvenlik Konferansında, bir hançer de Çin saplamıştı.
Reuters:
"Türkiye; Moskova, Kiev ve NATO ile ilişkileri dengeliyor."
Bugün dünyada denge politikasını en etkili uyguluyan biz olabiliriz!
Bixi yi tutan sen misin ayva adaş hey gidinn heyy bende bixi ci idim eruh un dağlarında az mermi yakmadım ayva adaş benim didem in abileri de Selanik’ten Yemen e gitmişler dönememişler bir daha tabi didem bütün ahaliyi abilerinin yetimleri de dahil mübadele de dönmüşler turkiya ya.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İngilizler, Prusya ekolüyle örgütlenmiş bir ordunun(misal Osmanlı Ordusu) duramazlar. Tarih yazmadı.
Peki TSK'da Prusya ekolünü kim tasfiye etti? Asıl soru bu?
MG3...Sildim abi ben sen de sil. Reklama gerek yok.
Savaş meydanında yapılan askerlik anlamında, bu konuda çok maharetli epey akrabam var.
Yemen askerliğin en zor yapıldığı yer abi. Okuduğum kadarıyla, buradan gemiyle gidiliyor, limanda iniliyor ve yaya olarak kaleye intikal başlıyormuş. Mesela 700 kişilik birlikten, 120 kişi kaleye anca ulaşabiliyormuş. Gerisi şehit. Allah rahmet eylesin.
Yemen deyince çok üzülürüm.