Sayın sss.köse! Madem iktidara karşınız , sizin yeriniz de olsam çok daha ciddi ,dik duruşlu,ülke sevdalısı yani omurgası olan DSP'yi Sayın Önder AKSAKAL'ı desteklerim.Sayın goncarov'un yukarıda yaptığı analiz çok doğru......
Printable View
Sevgili komodor Önder Aksakal ı tanımıyorum bilmiyorum. Önder Aksakal iyi biri olabilir amma
Bir Önder Aksakal ile olacak iş mi
koca ülkeyi yönetmek.
Bu işler kadro işi.
Bir Ülke de başbakanlık yapmış biri
Ekonomi bakanı yapmış biri
İçişleri bakanlığı yapmış biri
DPT de çalışmış Belediye başkanlığı yapmış birisi
Ülkenin en iyi hesap uzmanı olan başka birisi
Var
Ekipleri ülke için 4 yıldır durmadan bıkmadan
2000 maddelik bir anayasa taslağı ve
200 sayfalık hazır bir paket ortada varken
tekrar maceraya gerek var mı.
Ülke artık tek adam yönetiminden
sıyrılıp ekip çalışması ile yönetilmeyi öğrenmeli
Tüm şirketler holdingler ekip çalışması derken
konu ülke olunca tek adam diyeceğiz
5 yıldır tek adam yönetimini gördük
Öyle uçacağız
Böyle kaçacağız diyorlardı
Günün sonunda ne olduğu gördü
Milletin anası ağladı
Ülke de insanların artık yüzü gülmüyor
siyaset yeri değil burası .varsa hisse ile ilgili paylaşım .yorum ..yoksa siyaset insanları birbirine küstürür .düşman eder ..saygılarla
Herkesin fikirlerine saygı duyuyoruz. Hisse ile alakalı konuşacak birşey yok Atmaca kardeş. Bekliyoruz.
eyvAllah yeterki kırgınlık olmasın dostluk kazansın .
Sayfanın moderatörleri neredeler? Hani siyasi paylaşımlar, yorumlar yasaktı? İstenildiği gibi algı yapılıyor. Kimse engel olmuyor? Kimse kimsenin siyasi ya da tuttuğu takımı bilmek övgüsünü ya da temennilerini okumak zorunda değil. Burası eplas sayfası. Borsayla ilgili paylaşım yapılan bir forum. O halde kurallar uygulansın. Kurallar bir tek kasıtlı olarak bana uygulanıyor heralde. Moderatörlerin iktidar lehine yorum yapılınca görevleri akıllarına geliyor sanırım. Ama diktatör olup, özgürlük karşıtı olanlar bizler oluyoruz.
Karşılıksız basılan doları bu kadar yüceltip değerli kılan nadir halklardan biriyiz biz. Kolay yoldan para kazanmaya öyle düşkünüz ki bu yol uğruna her türlü iftira, algı ve gerçek dışı dedikoduları taşıma görevlerimizi sırf menfaatlerimiz uğruna gözümüzü kırpmadan yaparız. Soğanı patatesini domatesini bahçende üret. Kapitalizme hizmet etme. İlkokul mezunu bile olmayan aracıların cebini doldurma. Bak düzen nasıl değişiyor. Değişimin kendisi kendinsin haberin yok. Ya da kapitalizme ayak uydur ve para kazanmasını öğren. Soğanı patatesi 50 liraya al ve umursama.
Hem sosyalizmden bahsedersiniz, hem dolar taşırsınız, hem adalet istersiniz, hem milliyetçi geçinirsiniz, hem de bir yere gidince araya tanıdık sokup işinizi hızlı bir şekilde halletmek istersiniz. Nasıl olacak bu iş? Sanki 80 yıldır uzay ülkesinde yaşamışızda bulup bunsuruyorsunuz. Ben neler yaşadığımı daha 20 yıl öncesine kadar sağlık sektöründen biliyorum. Geçiniz. Değişimin kralı yaşanmış haberiniz yok.
Ya Devlet başa ! Ya kuzgun leşe !
Göreceğiz bakalım halkın cevabını, takdirini..
Sen bu mesajdan rahatsız olduysan bende seninkilerden oldum. Saygı istiyorsanız saygı gösterin. Adalet istiyorsanız adalet gösterin.
Üstad düşünce ve görüşlerinize kısmi katılıyorum. Saygılar.
Ancak en donanımlısı Sinan ogan; o da çok dürüst en çok diplomalı onun için bu pek tercih edilmez. Devletimiz ve milletimiz için en hayırlısı ne ise o olsun.
https://youtube.com/shorts/SPLMrLa_DGQ?feature=share
Arkadaşlar burası siyasi konuların tartışıldığı bir yere zaman dönüştü.