Tamam; 3.5 TL gelirse alirsın o zaman.Bu düşüncene de saygı duyuyorum.Şimdi yatırımci olarak beni rahatsız etmezsen memnun olurum.3,5 TL den almak isteyen küçük yatırımcılarıda senelerce uyardın.Ona da EYVALLAH.Başka bi sorun yoktur umarım.YTD
Printable View
Tamam; 3.5 TL gelirse alirsın o zaman.Bu düşüncene de saygı duyuyorum.Şimdi yatırımci olarak beni rahatsız etmezsen memnun olurum.3,5 TL den almak isteyen küçük yatırımcılarıda senelerce uyardın.Ona da EYVALLAH.Başka bi sorun yoktur umarım.YTD
Adam makyavelistim diyor kurt ..sorunu cevabı burda
Sayın bahriyeli, umarım makyavelistin anlaminı biliyorsunuzdur.Kim için kullandınız bu kelimeyi?Rica etsem.YTd
Borsada iki renk vardır.
Düşsede alsam diyenler ve yükselse de satsam kurtulsam diyenler.
Bahriyeli abi bunun başka bir bilimsel açıklamasını bulamadım
Ama ozan abi şu konuda haklı, beğenmeyen başka hissede şansını dener, kimse zorla tutmuyor
Sevgili bozkurt; daha önce de yazdım.25 yıl önce medyaholding ve sonrasinda goldasta battım.Kimse elime vurmadı.Zorla da aldirmadı...Üzüldüm ama dert olmadı bana...YTD
Kardeşim inaniyosan al ve bekle.İnanmiyosan inanan insanın ailesine,emeğine saygı göster...Olumsuz düşünceye de karşı degilim.Ama 3 yılın her günü ama istisnasız her günü ben olumsus yazı yazarsam insanlığımdan- adamlığımdan utanır yaşayamam....YRD
hangi el bu bankayi 4 katindan islem gorduruyor... bu kadar troll u kim besliyor..... hepsinin sorusturulmasi lazim :drunk:
Millet İttifakı: Borsa'da manipülasyon ve yolsuzluk iddialarına ilişkin ilgili kurumları da kapsayacak şekilde bir inceleme ve denetim başlatacak ve tespit edilen usulsüzlük ve yolsuzlukların takipçisi olacağız.
NOT: TLF üzerinden yazdığım için bazı harfler yanlış olabiliyor.Kusuruma bakmayın Lütfen.YTD