Ben de böyle düşünüyorum. Uzun süredir zorla sabit tutulunca böyle bir algı oluştu herhalde. Borsa bile 24 Mayıs dibinden bugüne %27 artmış, daha borsayı bile yakalaymamış kurdaki artış...
Printable View
Şimşek: Öngörülebilirliği artırmak için kurallara dayalı politik oluşturma tahahüdümüzü teyit ediyoruz
Şimşek: Acil önceliğimiz, ekibimizi güçlendirmek ve güvenilir bir program tasarlamaktır
Şimşek: Politik için kestirme veya hızlı düzletmeler yok
Rybar'a göre putin özellikle moldovayaya çok kızgınmış...
savaş bitince arkadan kendisini hançerleyenlerle özel olarak ilgilenecekmiş...
doğru mu BOSPOROS ?
https://youtu.be/RCb-waBzsUk
5. Dalganin basinda muaviniz konusuyor[emoji39]
Bence kur artışına en rasyonel açıklama şahlanan ekonomimize nazar değmiş olması , özelliklede kıskanç Alamanların nazarı :)
Her şey daha da şey olacak. Enteresan günlerden geçiyoruz yine. Ufaktan kuru gıda ve eksilen stoklarımı yeniledim bugün. Bir de ayarlayabilirsem kuruyemiş,yedek köpek mamasını halledersem bir süre doğru dürüst alışverişim olmayacak. Bir taraftan da sağlık kontrollerine, ilaç-krem vb ihtiyaçları da aklıma geldikçe yazdırıyorum. Bir internet sitesinden banka kampanyası varken yakıt kartı da getirtmiştim. Geriye temmuz sonunda tekrar yurtdışına gideceğim için yurtdışı çıkış harcını almak kaldı, cehape gelirse kaldırır diye almamıştım. Şimdi 500tlye falan çıkarırlar Allah muhafaza 😔. Tek üzüldüğüm kalan kredi kartımla taksitle yatırımlık bilezik alacaktım, alıp almama arasında kalmıştım, almayınca piiman oldum... Bu arada bankalar avantajlarını tek tek kaldırıyor, hsbc premier kullanan varsa ücretsiz 6 taksit meselesini sonlandıracaklar sms gelmiş