ben ufaktan bir baktım, bahsedilen kadar büyük iskonto göremedim.
Printable View
İlk etapta başarılı olması çok kolay gibi görünmüyor. Projenin, çevre projelere göre yüksekten arz edildiğine ve ilk etapta girmenin riskli olabileceğine dair bir kanı var†dedi.
Ev fiyatları piyasanın üzerinde bekle gör daha mantıklı olabilir lakin burası Türkiye borsası eğer yeterli alım olmaz ise patronlar toplar sonra millet pişman oldum almadığıma derse patron da gerekeni yapar yada tam tersi talep çok olursa payınıza ne düşer nerede çıkarsınız onuda siz belirleyeceksiniz
Ben kötümser ( gerçekçi ) biriyim benim bakış açım budur fakat kimine göre padişahımız çok yaşasın der körü körüne girer kimide artık kimin ne olduğunu bilir ve ona göre adım atar
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
https://www.sozcu.com.tr/bakanlik-ve...-coktu-p202625
Bakanlık ve AKP’li belediye tapulu evlerine çöktü
Adı belli olmayan "Süreç Komisyonu" bugün saat 14'te ön toplantı yapacakmış.
Türkiye'de faaliyet gösteren bazı kurumlar aracılığıyla yabancı borsalarda işlem gören ETF'lere erişim sağlanabilmektedir.
Örneğin:
iShares MSCI Brazil ETF (EWZ)NYSE Arca
Franklin FTSE Brazil ETF (FLBR)NYSE Arca
Xtrackers MSCI Brazil UCITS ETF (XMBR) gibi ETF'lerdir
Midas Menkul Değerler
Yabancı borsalarda işlem gören ETF'lere (ör. ABD, Avrupa'nın ETF'leri) bireysel yatırımcı olarak ulaşabilirsiniz.
Bu ETF'lerin bir kısmı Londra, Milano ya da New York borsalarında işlem görüyor.
Özel Bankaların Aracı Kurumları (Akbank, İş Yatırım, Garanti, Yapı Kredi)
Ancak ETF alım satımı için genellikle şu şartlar isteniyor:
Müşteri ya yatırım danışmanına atanma
Portföy büyüklüğü (örneğin bazı büyük bankalarda en az 25.000 euro 25.000 USD)
Örneğin:
Akbank Yatırım: ETF alım-satımı mümkün, işlem ücretleri örneğin 3 USD civarında deniyor
İş Bankası İş Yatırım: ETF işlemleri sadece yatırım danışmanıyla, belirli portföy büyüklüğünde (ör. 25.000 USD ve üzeri) mümkün
Yapı Kredi, Garanti gibi diğer bankalar da benzer şekilde yatırım danışmanlığı desteği ve yüksek bakiye şartıyla ETF erişimi sunmakta.
Midas'ta ise;erhangi bir alt limit şartı olmadan işlem yapılabiliyor.
LGS sonuçları açıklanmış.
Gizli mi açık mı toplanacaklarmış? :whistling: