Ben de diyorum ki herkesin bildiği sır; Görünen köy uzakta degildir.. Oyüzden 1tlye hemen çeksede kagida 3kagitcilari musallat etmese..
Printable View
Ben de diyorum ki herkesin bildiği sır; Görünen köy uzakta degildir.. Oyüzden 1tlye hemen çeksede kagida 3kagitcilari musallat etmese..
eşleşme bakabilecek olan varmı
seneye hissesine güvenenler
linke tıklayın
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri alınmaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
25k ile 0.68 de
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Markadan sonra 2. Durağım oldu burası, Mine Hanımın ve yol arkadaşlarının yaptığı yüce gönüllüğe bizzat şahidim, şu zamanda baba oğula yapmaz ( o bende saklı kalacak ) burda da uzuncuyum, eğer kazanırsam, ki inanıyorum, tüm paramla Mine Tozlu nun olduğu tüm hisselerde olacağım. Hisse iner çıkar biz sonuca bakalım, yüzümüzü güldürecek, şirkette nelerle uğraşıyorlar bunun karşılığını önce Mine Hanım sonra da bizler alacağız. Herşey güzel olacak :) :)
Dün 59-60-61-62 kademelerde satış vardı hepsinde yazdım vermedi yazıyor siliyor galiba bende bügun yazdıgının üzerine hamle yaparak birazını aldım dürzü kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor
Marka ve Trans kardeştir. Ben Markada olacağına inandığım projelerin buraya da yansıyacağına inanıyorum, küçük bir miktar aldım o yüzden. Projeleri bende senle beraber göreceğim dostum, şahit olduğum şeyse çabaları :) :) İnş güzel şeyler olur iki tarafta da. Elimde inanç ve güvenden başka birşey de yok...