Konuyu ima eden acaip başlıklar açılıyor, ama hepsinde de bu konuya vurgu yapılıyor. Yani birden fazla kaynakta benzer konu var.
https://eksisozluk.com/erekte-penis-...almak--5618760
Printable View
Konuyu ima eden acaip başlıklar açılıyor, ama hepsinde de bu konuya vurgu yapılıyor. Yani birden fazla kaynakta benzer konu var.
https://eksisozluk.com/erekte-penis-...almak--5618760
İşin ilginci borcum borç ama ödemiyorum diyen ÜLKER `BIST kenefinde en az değer kaybeden hisselerden biri ama gel görki borçsuz , aslan gibi temettü veren bazı sanayi şirketleri neredeyse taban olacak. Demek ki HIRSIZ bu ülkede PRİM yapıyor bizde gelmiş DOLAR yükselir mi yükselmez mi onu tartışıyoruz.
*ZEYBEKCİ: KURA MÜDÜHALE ETMEMEKTEN KASTIMIZ DÖVİZ SATIŞI ŞEKLİNDE MÜDAHALE ETMEMEKTİR-BLOOMBERG HT
nereye gideceğini düşünmeden sarf edilen sözleri sonra düzeltmeye çalışırız.
4.13 den 4.20 ye geldi
umutabi bu uygulama zaten uzun zamandır var ancak şu anda sadece şirketler için uygulanıyor. Yani çok şaşırtıcı bir durum değil. Hatta TL için direk bireylerde de uygulanıyor. TL mevduatta stopaj olarak kesilen kazancın vergisinde enflasyon hesaba katılmıyor. Böylelikle TL'deki reel stopaj oranı reel kazancın %50'lerini buluyor. Sadece döviz değer artışı istisna olarak bireylerde vergilendirilmiyordu.
Birkaç yerde gördüm ayrıca burada da bir forumdaş çok sıkışırlarsa yapabilirler demişti.
Vala bu ATEŞ bugün ve gece yarısı devam ederse YARIN sabah başka her zamankinden çok başka bir güne uyanmış olacağız gibime geliyor umarım yanılıyorumdur.
Sana sempatik görünmeyebilirim...
Hiç bir zaman böyle bir niyetim olmadı hayatımda.
Muhtar mı seçileceğim?
Buradan bu başlıkta yazdıklarına bakınca sen de pek sevimli bir tip değilsin laf aramızda...
Bir şey daha...
Daha önce dolarla, power'la ilgili yazdıklarında "bin" yerine "k" kullanmıştın.
Son bir şey....
Bu başlıkta yazılan her şeye dikkatliyimdir...
Epeydir işimiz bu.
Büyük lafları da bırak...
Sanal da büyük görünmenin yollarından biridir belki ama biz hep buradayız...