şu meç in hotmail adresi vardı...onu şu anda bulamadım..tekrar paylaşabilir misiniz acaba ?? meç abi ile bir şeyler konuşmak istiyorum...bakalım neler diyecek ??
Printable View
şu meç in hotmail adresi vardı...onu şu anda bulamadım..tekrar paylaşabilir misiniz acaba ?? meç abi ile bir şeyler konuşmak istiyorum...bakalım neler diyecek ??
Yav Keko, her yerde karşıma çıkıyorsun, yapma böyle.:)
Gents biz aldık, yedirmediler dedim, yok deyip itiraz ettin. Aldın mı cevabı?
Şimdi Silvr yok şöyle-yok böyle gazlıyorsun...
Senin gördüğünü gören çok ki, bir ay önce doğru dürüst yazan yokken şimdi sayfalar dolusu yazılıyor.
Ama yine de dikkatli olmak gerek. Fazla heyecan kalbe zarar...
:kahkah: dostum aldığım hisselerin bir çoğunun geçmişlerine baktığımda senin yazılarını görüyorum...gerçekten de hisseleri iyi keşif ediyorsun...gentaşta 1,30 lardayken yorumlarını görmüştüm yedirmez demiştin dostum ama sabırlı olanlar için bence yedirdi ve daha da yedirecek...:) hisse eskiden çıktıktan sonra derhal aşağı inerdi ama borsa o kadar sallanmasına rağmen gentaş 1,72 nin aldına inmedi...gelecek güzel bir bilanço ile de muhakak çıkacaktır...
gerçi bana hiç kazandırmadı gentaş 1,56 dan ilk maliyetim olmasına rağmen onda hiç kazanamadım...üstelik de aylarca sabır etmeme rağmen...ama vaktinde alıp (1,45-50 aralığından) yerinde satanlar (1,80 üzerinde ) iyi kazandılar...üstelik de bir kaç defa o hareketi yaptı...son iki aydır doğru trade edenler dahi en az %30 kazandılar...ama asıl kazanacakların bilançodan sonra olacağını tahmin ediyorum...
gelelim silverlineye : silverlinenin potansiyeli gentaşdan aşağı değildir hatta düşük sermayesi ile daha agresif bir yapısı var...güzel bilanço ile çok agresif çıkma potansiyeli var...bu hissede de gentaşta olduğu gibi bir satış baskısı var..bu baskılar kalkarsa bence hisse hakketiği yere çıkacaktır..
seni severim dostum...ayağımın da uğurlu olduğunu biliyorsun....aynı hissede buluşmuş isek muhakak o hisse çıkacaktır....:kahkah:
silverline,durdo,gentaş,banvit,uluse,albaraka gibi hisseleri çok seviyorum...önümüzdeki zaman sürecinde bunları bence iyi takip et...:) benim sermayem bu hisselerden iki tanesine yüklüdür...bakalım bizim eşekler bizi nereye götürecek ???
bu topikte güzel paylaşımlar oluyor...güzel bir ortam var...izci arkadaş ve ben biraz ön saflarda çarpıştıysak da diğer arkadaşları da yabana atmamak lazım...hepimizin ortak paydası silverlinedir...bir ışık görüyoruz ki buradayız...üstelik bu ışığı güçlü ve kuvvetli olarak görüyoruz..bu ışığı görmezsek bu kadar hissenin arasından bunu seçmezdik...
son zirvesi 2,74 lerdir...son satış haberleri gelmeseydi çoktan 3,00 ları konuşuyor olurduk...ama vardır bir hayır diyorum...şu anda zarardayım ama hiç panik yapmıyorum...hatta daha aşağı gelseydi diğer sermayemin yarısını da buraya taşımayı düşünüyordum...bakalım kısmet ne olacak ??
Sahaya yine ineceğim inşallah, bugün yarın biraz işlerim var.
Bu satış işi bu ara hızlanacak kanaatimce. 2.3 2.35 arası fiyattan satış gerçekleşiyor. Mallar deniz is garanti ye geçiyor
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.