Ben aldim ya düşmesi normal
Printable View
Bu kadar kaşarlık ayıptır para kalmadı düştükce almaktan..
bir insider satış olabilir, HSBC den yoğun bir satış oldu. 1 milyon lotu geçti. forda da geçiren hsbc
ikisini satıyor, doasta alışta.
bir vergi düzenlemesi vs olabilir. tamamen tahmin. normal gelmedi bir süredir yaşanan satış.
Ben de öyle düşünüyorum vergi vs Stellantis işinde pürüz yoktu sanırım...
1 m lot hsbc 350 bin lot bofa. satışı oldu şimdilik.
278.10 da stelantis haberi gap'i kapanıyor.
K0 üretimi ihracat yapılacak mı?
KO üretimi dediğimiz araç dış ve iç piyasaya satılacak.sadece üretimi Türkiye'de yapılacak.yani başka bir dünya ülkesinde yapılmasına ancak Tofaş karar verebilir.
Şimdi 274 boşluğu kapandı kaynak oldu orası.bu ay sonuna kadar borsa aşağı yukarı gider gelir.sonra bilanço sezonu hazırlığı .
Toaso kaç araba sattı bakalım Ağustos ayında . Yine rekor gelecek.birde Eylül rekor.
Zannetmeyin ki araç yok diye . İkinci el düşebilir düşsün. İkinci elin sıfır fiyatı geçmesi nedir yahu .hokkabaz galericiler in işine bak.bu tüm otomotiv üreticilerine zarar verir.üreten değil; satıcı, aracılık yapan kazanıyor . Hepsinin köküne kibrit suyu dökülsün.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu aracın markasının ne olduğu belli lakin bunun açıklamasını Tofaş yapmalı. Çok zor değil isteyen öğrenir .Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.