Ciğerci kardeş borsada şu kuralı unutmuyslım bilancoda bozulma olunca sat iyi bilancoyu al bizimde ysptığımız bu bunda herkes bunu yapması lazım
Yani hissete aşık olmamak lazım
Yapmazsan sonrası üzüntü ve sıkıntı
Ama hisse iyi olacak ilerde
Printable View
Ciğerci kardeş borsada şu kuralı unutmuyslım bilancoda bozulma olunca sat iyi bilancoyu al bizimde ysptığımız bu bunda herkes bunu yapması lazım
Yani hissete aşık olmamak lazım
Yapmazsan sonrası üzüntü ve sıkıntı
Ama hisse iyi olacak ilerde
Arkadaşlar genel kurul toplantısına kim giderse ,biz ky burada yazdığımız, rahatsız olduğumuz konuları, toplantıda söylesin lütfen. Ben orada olsam çok şey söylerim fakat değilim.Hic çekinmesin, korkmasın.Onlar bizden korksun.Bu adamları dini imani para. Fakat sadece kendileri kazansın istiyorlar. Baksanıza BIST 'te DURDO yönetimi gibi sermayesinin tamamı kadar genel yönetim giderini cebe indirin bir yönetim var mi?
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin üstadım amin
Dostlar merhaba Bizimkiler yeni bir bildiri yayınladılar.Hayir mi şer mi bilmem.Kar payı dağıtmak isteğini genel kurula sunacaklarmış.
Ne kadar vereceği önemli degil, sonuçta hisse bölümüde aynı para geçecek eli.ize. Temettü veren şirket genelde sağlam şirketlerdir. Borcu azalan karlılığı artan geleceğe daha güvenle bakan ,güven veren şirketlerdir.Onemli olan nokta bu.