Bence dert etme buraya yazdığım ve yazamadığım şirketlerin hepsinin zararlarını Ccola ve Aefes olarak karşılar o holdingi zarardan kurtarır :D
Printable View
tuborg pazarlamacisi bize de dadandi.
bunu nasil bloklariz?
yardim lutfen
sadik uye gibi sapik uye statusu de olmali burada
azizim boş ver. darağacından ormanlar kursak soyunu kurutamayız bunların. hele şu ikinci çeyrek bilançoları bir açıklansın birileri sağlam göt olacak. rusyadaki şirketlerin ruble ile değerlemeleri ve 2. çeyrekte tl karşısında rublenin kazançları sonrası bilançoda sağlam bir güzelleşme olacak.
Bilen bilir, Rusya'daki fabrikalar başta olmak üzere tüm duran varlıklar ruble ile değerleniyor. 1. çeyrekte TL sürpriz yaparak %20 civarı değerlenmişti Ruble'ye karşı. 2. Çeyrekte ise yılbaşındaki eski haline geri döndü. Bu sebeple 2. çeyrek bilançonun sürpriz yapacağını tahmin ediyorum.
Ayrıca bira satış hacminde de hiç küçülme beklemiyorum açıkcası. (Özellikle satışlarda aslan payını alan Rusya ve Ukrayna pazarında)
ruble değerleme den kar yapacak fiktif kar ,yabancı para çevrim farkı önemli olan faaliyetten kar yapmak yabancı para çevrim farkı THY de 24.4. Milyar TL kim sallıyor değerleme farklarını ? Hangi yatırım şirketi kaale alıyor önemli olan verim satış büyümesi favök karlılık