Printable View
Bankalara çok pis verdiler. Size müjde yok diyorlar.
Alıntı: Originally Posted by D R A G O N Bu müjde, PKK elebaşılarının yakalanması / PKK'yı tamamen bitirdik v.s. tarzı bir şey olabilir mi? bence ERKE Dönergeçi...:oleyo: 2006 da da açıklanmıştı... Sıfır maliyetli enerji üretiyorlardı..:party: Anca 14 yılda yapmışlar CON AHMET MAKİNASI'nı..:kahkah::kahkah::kahkah: (google ERKE dönergeç diye yazıp görebilirsiniz )
Alıntı: Originally Posted by bb79 Kariyer.net, 50 bin kişinin kişisel verilerinin çalındığını duyurdu https://t24.com.tr/haber/kariyer-net...duyurdu,897899 ben giremiyorum benimki uçmuş
Alıntı: Originally Posted by laguna Bankalara çok pis verdiler. Size müjde yok diyorlar. Biz de verdik yarısını
Hangi vicdansız çakıyor böle 😃😃😃 Nerede benim bozkurdum O gelse daha eğlenceli olacek
Alıntı: Originally Posted by laguna Bankalara çok pis verdiler. Size müjde yok diyorlar. bı silkelesin , götürür..
Alıntı: Originally Posted by JAS Biz de verdik yarısını ben satmadım , satmayı da düşünmüyorum ; panik işlem yaptın gibime geldi..:)
Alıntı: Originally Posted by savasC bı silkelesin , götürür.. Götüren bu saate kadar götürdü.