Merhabalar , Celik hoca . Bu hafta iyi dayak vardı. Inşallah bitmiştir...
Printable View
bizde nasibimizi aldık dayaktan mebes zararda olduklamız var 70 civarında beklicez sabır önemli bu süreçte dayak yiye yiye dayak atmayı öğrenicez gerci bu işi ciddi manada bilen arkadaşlarım bile var zararda olan bu piyasada fırsat he zaman var paylaştığımız hisselerin bazıları dumanlı havada güçlü kldılar vakko .yayla.blcyt.gsray gibi aklıma gelenler
Hocam PETKM için ne dersiniz okullu bey oranını yüzde 10'a çıkardı bir şeylerin kokusunu mu aldı sizce 5.38 üzerinde bir türlü kalıcı olamıyor.
Merhaba çelik hocam
23 aralıktan beri elimde olan Afyona 2 hafta önce aylık grafiğinden baktığımda rsı çok şişmiş gelmişti ama satmaya kıyamadım ya giderse diye. 5.60 larda elim gitmedi. 40 larda 20 lerde en son 5 civarı vermedim. Şuan zarara döndü. Sizin sözünüzü hatırımda hep "kolay götürmeyecekler" o yüzden bekleyip durdum. Fakat iyi derecede karı kaçırıp lot arttırmamış oldum. Desteğimiz tam olarak nereler az da olsa destek atmaya çalışacağım. Ayrıca Menderes için de çok sağolun Allah razı olsun. Sayenizde topluyorum. Günlük işlemlerinden aldığım 50 tl 100 tl 30 tl yi Menderese atıyorum. İlk alımımdan itibaren %10 arttırdım. Kumbara olarak devam inşallah..