Abi rica etsem mesajı silebilir misin? Zahmet olacak. Alıntıyı silsen de olur.
Printable View
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl siliniyor bu yazılar ayva adaş ne biçim site nerede yazıyor mesaj siz yada düzelt hiç göremedim bilen yardım ederse sevinirim..
evet öyle oldu ayva adaş son yazdığımda silinme tiki var ama öncekilerde yok ara tara bulamadım elindeki karayılan mış çok heybetli adammışsın ayva karayılan bile küçücük kalmış elinde kusura bakma hemşehrim alem vatanperver adam görsün :)
urus gavuru girdi ukrayna ya acı gözyaşı insan olduğu sürece bitmez bu dünyada...
Ruslar, bombardıman yapabilirler ama Katolik Ukrayna şehirlerini kesinlikle işgal etmezler.
Aynen tahmin ettigim gibi, Ruslar, Karadeniz kiyisindaki bir liman sehrine hava indirme yapmislar. Yine tahmin ettigim gibi Ukrayna Ordusu hic cevap vermeden cekilmis.
Sosyal medyada bir suru masal uyduruluyor.
Putin guvenlik garantisi istiyor. Vermezlerse once Transdinyester sonra Moldova'yi isgal eder. Buraya guvenlik kalkanini kurar.
Tarihsel olarak bakildiginda Donbass, kesin olarak Rus topragidir. Burada Rus Ortodokslar yasadigi gibi, Ukrayna menseli Ortodokslar da yasar ve bunlar da Rus yanlisidirlar.
Ayrica 2014 sonrasi, Ukrayna'li faşist ceteler, bu Ortodoks halktan, Rus ya da Ukrayna menseli olduguna bakmadan 14 bin sivili katlettiler.
Kirim'da degil ama Donbass meselesinde Putin haklidir.
Dün tam tersi yönde bir açıklama vardi. Çinliler böyledir.Alıntı:
Çin Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna'nın çeşitli bölgelerinde Rus ordusunun varlığının bir işgal olmadığını açıkladı.
Ama analez dogru. Hadiseler, Samuel Huntington- Medeniyetler Catismasi ekseninde ilerliyor.
Yine Romanya'dan gelecek haberleri ve analezleri izlemek cok faydali olur ama suzgecten gecirmek lazim. Cunku cok abartiyorlar.
Romanya'da son bir senede "Rus yayilmaciligi" ve "Rus tehlikesinden" bahseden yuzlerce haber ve analez vardi. Romen medyasi halka bilincli olarak "Rus korkusu" pompaladi.
Iste bu durum, bence Bati ve Rusya arasindaki gerilimin danisikli dovus oldugunu dusunduruyor.
Çünkü, yine tarihsel anlamda baktimizda, Moldova ve Transdinyester'in Romanya topragi oldugunu goruyoruz.
Sanki her sey onceden planlanmis gibi...