Adam teknik analisttir. Belki bukadar serveti grafiklere bakarak yapti kim bilir:)
Printable View
Katılıyorum...
Şimdi benim kullandığım sisteme göre..
240 dk de yansıyan düşüşte seans altına bakıldığında 240 dk dönüş yerleri zirve direnç kabulü ile her tepki short yönlü kabul edilebilir hale gelmiş...
Bankalara gelirsek ..
240 dk de dip dönüşleri var ancak bu düşen 240 dk trendin tepkisel hareketi de olabilir..
Bar sayımı an itibariyle olumlu ancak acayip güçsüz...
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün yonca alan unlü bugun tahtanın 12.14 hareketini engelliyor :)
lan nereye düştük diyecem BADEM spor arenasındayız.
gundi dün dedim ya sana asansör bozuk bak bugun tamirci getirmişler , düğmeleri ve çelik halatları kontrol ediyor:kahkah:
bakalım gün sonu onarımı nasıl olacak.
İktidar değişir ise nerden buldun yasası çıkar.
Bana cinler haber verdi dersen hastaneye atarlar, şans desen fazla şanslısın derler. Bunu akıl, mantık, bilim, teknik analiz, artificial Intelligence ile yaptım dersen göster derler.
Programın ne olduğu artık anlaşıldı. Teminatı tamamlayacaklar var filan demeden yükseliş ile açıldı bugün.
Esas gösterge bence tahvil faizleri, orada işler profosyonellerce yürütülüyor ve kur koruması onları kapsamıyor.
CDS şu an bence gösterge değil. Komplo teorime göre yabancı istihabarat ajansları çok büyük finansal kurumlara ülkelerin durumlarını gösteren bilgi notu iletiyordur.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati:Farklı enstrümanları kullanmamızın sebebi, insanları aslında gıdıklamak.
Gıdıklandığınızı hissediyor musunuz?
çok laf yalansız,
çok mal haramsız
olmaz.