Naten de grafik ve temel iyi durumda kısmette varsa iyi para kazandırabilir ytd.
Eski aşkım 4 tavan yaşamıştım :)
Printable View
Naten de grafik ve temel iyi durumda kısmette varsa iyi para kazandırabilir ytd.
Eski aşkım 4 tavan yaşamıştım :)
Naten hissesin de herkes zararda enflasyonda trade edenlerde zararda lakin XU100 9,779 civarları doldur boşalt yapıyorlar..Sıranın yan tahtalara geldiğini düşünüyorum...en büyük dayağı yan tahtalar enerji hisseleri yediğini düşünüyorum eğer döngüde değişim olursa iyi para kazandırabilir naten hissesi ytd.
%3 prim den neredeyse seansı kırmızı kapatacaktı..bu kadar malı birileri alıyorsa naten bu seviyeler de durmaz zaten hisse enflasyona yenilmiş durumda geçen sene ekim ayı zirvesi 86,86 ytd.
Naten güçlü kapatmış seansı..düzeltme bittiyse yarında yükseliş devam edebilir..Zaten yükseliş trendinde xu100 ile alakası yok ytd.Spekülatör göreyim seni çok dayak yedin yüksek enflasyonda çok geride kaldın :)zirvemiz 86,86
Borsada vergi yok. xu100 seansı iyi kapatmasına sebep oldu.Naten de tahminim silkeme yapıyorlar bir koparsa soluksuz 3 haneler de kalıcılık sağlayabilir..kısmet diyelim ytd.
Silkeleme silkeleme bu nedir yahu ağırlığım azaldı şimdilik kalanlarla yola devam ytd.
Sen yükseliş yaşa da benim ağırlığım azalsın bebeğim :)artık 60 civarlarında kalıcılık sağlarsa iyi olur 3 defa 60 civarlarından düşüş yaşamıştı ytd.