Tfx target hesabi acmak icin türkiye finansa gittim ..bankalar 12-17 arası acik diye biliyordum..türkiye finansa ugramamis bu uygulama kapaliydi 12:40 gibi
Printable View
Tfx target hesabi acmak icin türkiye finansa gittim ..bankalar 12-17 arası acik diye biliyordum..türkiye finansa ugramamis bu uygulama kapaliydi 12:40 gibi
Üstadım pek birşey yazmıyorum ki, bildiğim birşey olursa karalıyorum :)
TFX'te alış ve satış fiyatları piyasadan daha düşük diye duymuştum. Fiziki olarak talep altın edilecek kişi için faydalı fakat fiziki altın yatırıcak için pek faydalı olmayacaktır.
Vakıf Trade'den bakıyorum altın 342,547 görmüş. Ama arkadaşın bahsettiği haklı olabilir böyle volatil günlere veri sağlayıcılar arasında fark oluyor. Hatırlarsınız geçen sene Ocak 1'de gece saatlerinde dolarda bir kaç dakika için %10-12 gibi bir artış olmuştu bunu bazı veri sağlayıcılar sisteme hiç girmediler. Bugün de öyle oldu heralde bir anlık o seviyeleri görmüş.
Veriyoruz diyor.
Altın Hesabın Özellikleri
Minimum işlem tutarı 0.01 gramdır.
Alım satımı yapılan Altın 995/1000 saflıktadır.
1 gramdan 1 kilograma kadar fiziki altın talepleriniz tüm şubelerimiz aracılığı ile karşılanabilmektedir.
Fiziki teslimat sırasında oluşacak olan masraflarla ilgili detaylı bilgiyi Türkiye Finans Şubelerinden alabilirsiniz.
Gerçek kişiler için açılan Kıymetli Maden Depo Hesaplarının 150.000 TL'ye kadar kısmı Tasarruf Mevduatı Sigortasına tabidir.