Bende sizinle aynı fikirdeyim hocam.
Printable View
Üstat bu hafta gidişata bağlı olarak çıkmayı düşünüyorum. İndeks biraz düşerse yani düzeltme yaparsa tekrar gireceğim.tabii ki yarın piyasanın şartları nasıl olur onu bilemiyorum. Çünkü düzeltme yaptığında telafisi 15 günde oluyor. Sonuçta yüzdelik kazanıyoruz. 100 de 5 ve 6 civarı kar gördüğümde kısa vadede çıkacağım. En fazla yüzde 10. Daha sonra düştüğünde tekrar gideceğim.
Bu hafta 108 bin yaparsa endeks şaşırmayın terste bırakmayı sever
Fon almaya yeni başladım sizleri sürekli takip ediyorum yukarda dikkatimi şu çekti bir fonun tepe değere ulaştığına neye göre karar veriyorsunuz ? Hisse senedi yoğun olanlar belki normal piyasaya göre karar verdik diyelim ama değişken borçlanma derken bir dünya fon var .Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden [emoji2937][emoji123]
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fitch, HalkBank’ın notunu, üç bankanın görünümünü düşürdü
Bloomberght’de yer alan habere göre, kurumun açıklamasında HalkBank’ın not indirimi ve diğer iki kamu bankasının negatif görünümlerinin ülkenin zayıf Döviz rezervi pozisyonunu yansıttığı belirtildi.
Açıklamada “Garanti BBVA’nın negatif görünümü Fitch’in Türkiye’nin zayıflayan dış finansallarının hükümetin bankacılık sektörüne müdahalesi riskini artırdığı ve bunun tüm bankaların döviz yükümlülüklerini yerine getirme kabililiyetlerine sekte vurabileceği yönündeki görüşünü yansıtıyor” dendi. https://www.haberver.me/fitch-halkba...usurdu-haberi/