Daha önce paylaştığınız Hedef girişim ve Ittifak bugün çok iyiydi [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Daha önce paylaştığınız Hedef girişim ve Ittifak bugün çok iyiydi [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Çelik hocam, dün attığınız liste için emeklerinize sağlık..
Ben kapanışa yakın kısa vadeli olarak Erbosan aldım ama...
Hayırlısı bakalım..
Olmip i hiç hiç satasım yok.. nedense bağlandım ona...
Geçen sene kutpo ya bağlanmıştım..
Çok uygun aldım çok şükür kazandırdı..
Şimdi de aynı his var nedense içimde...
Emekleriniz için tekrar çok teşekkür ederiz...
Kokusu suyu posası çıkan TIRE icinde bir yorum alabilir miyiz Sn celik comak hocam. TiRE size zahmet...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam konunun başlığına biraz ters ama size bir sorum olacak:
1 yıl vadeli alınıp beklenebilecek hisse yorumunuz var mı acaba. 1 yıl süreli alınabilecek hisseler hangileri olabilir.
Hayırlı akşamlar HOCAM .eregl 8,38 destek yaptı ve stoplamadım.ama endeks düşerken ateks i stopladım yarın gene takipte tutmayı düşünüyorum.hocam İKİ HİSSENİN haftalığa göre kesin stop seviyelerini rıca ediyorum.
Hocam ittifakta destek direnç noktaları ve ov hedefinizi yazarsanız çok sevinirim
Bugün endekste ve hisselerde çok büyük hareket ettiler. Özellikle son iki saatte bankaları tutarak hisselerin direnç ve desteklerini bozdular . En çokta takip edilen ERBOS ve pagyo da oynama oldu. Direnç ve destek noktaları değişti. Özellikle Celik hocam ERBOS ve pagyo için düşünceleriniz nasıl? Pagyo daha öncede tavan dan tabana bir saat icinde hareket etmişti.