Originally Posted by
alicavush
Açıkçası ben erken seçime karşıyım, ve erken seçim baskısını muhalefetin yaptığı en büyük salaklık olarak görüyorum. Yahu bu adamların ülkeyi toparlayabileceklerine inanıyormusunuz. Yada damadın ekonomiyi. Gün geçtikçe daha da dibe batarlarken erken seçim şu anda bu adamlar için can simidi olur, hükümet her geçen gün oy kaybederken muhalefet ne diye erken seçim diye yırtınır anlamıyorum. Sanki yangından mal kaçırıyorlar. Ellerine ilk defa adam gibi bir fırsat geçmiş, sakin sakin izlemek dururken acele etmeleri yüzünden o fırsatı da kaçıracaklar. Bugün seçim olursa Erdoğan her zaman ki gibi ilk turda alamaz ama ikinci turda allem eder kullem eder ipi göğüsler, ama bu seçim 2023 te doğal seyrinde yapılacak olursa Erdoğan, Yılmaz ve Çiller gibi barajı bile geçemez hale gelir. Abuk subuk bahaneler de üretemez, YSK ne yaparsa yapsın bu defa kurtaramaz. Devletin bütün kurumları ve halkın halen daha önemli bir kısmı desteklerken muhalefetin erken seçim istemesi siyasi intihar olur diye düşünüyorum.