Sosyal Medyada, Suriye'ye dalalim, pyd'yi ezelim sonra Ruslara saldiralim turunde sacma sapan yorumlar var.
Tam da bu donemde Kilicdaroglu'nun CB adayligi neredeyse kesinlesiyor.
Bizim devlet ne yaptigini bilir.
Printable View
Sosyal Medyada, Suriye'ye dalalim, pyd'yi ezelim sonra Ruslara saldiralim turunde sacma sapan yorumlar var.
Tam da bu donemde Kilicdaroglu'nun CB adayligi neredeyse kesinlesiyor.
Bizim devlet ne yaptigini bilir.
Yazdigim gibi, Rusya dunya hegemonluguna oynuyor. Nato ve AB dagilacak. Abd ic savasa girecek, 100 milyon gocmen yok olacak.Alıntı:
Putin: SSCB 1980'lerin sonunda zayıfladı ve çöktü. Bu hepimiz için bir derstir.
Modern Rusya dünyanın en büyük gücüdür.
ABD tarafından kurulan Batı bloku yalanlar imparatorluğundan ibarettir.
Turkiye'den Avrupa ulkelerine ve Abd'ye giden, havaalani ve ucaklardan foto paylasan, "Turkiye bir doktor kaybetti, nereye gidiyorsa o ulke bir kurye veya tezgahtar kazandi" diye paylasimlar yapanlar, gitmeden 100 kez dusunsunler.
Bu basligi Putin bile okuyor:)))))))))))).
Iste benim surekli yazdigim cumleyi tekrarlamis; Korku ve Yalan Imparatorlugu...
Bugun en fazla karsilik veren Ingiltere bile, yakinda Rusya'nin yanina gelecek.
Dunya hegemonlugu Abd'ye, Almanya tarafindan, 1945'de emaneten verilmistir. Atom Bombasini Almanlar yapti ve bunu 1945'de Abd'ye verdiler.
Almanya, 1945'de verdigi emaneti geri aliyor. Ve Rusya'ya da "yuru kocum" diyor.
Dunyanin yeni hegemonu Ingiltere-Almanya-Rusya ittifakidir.
"Erdoğan:
"Türkiye olarak Kırım’daki tavrımız ne olduysa, buralarda da tavrımız aynı oldu. Ukrayna’nın toprak bütünlüğü noktasında tavrımızı ortaya koyduk ve Rusya’nın bu takındığı tavrı reddettiğimizi bildirdik""
yanlış hatırlama biz Kırım ilhak edildiğinde sustuk. günlerce konuşmadık bile maalesef
Alıntı:
Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
Bazı mesajlarda ''Çin ve Tayvan'a kadar şok etkisi yaşanacaktır'' şeklinde söylemiş.
Ne demek bu?
Rusya Ukrayna'yı işgal ederse, Çin'e Tayvan'ı işgal etmesi için bir sinyal mi?
Alıntı:
Bizim Çankırı'li Boris'in beyanatı benim kafamı kurcaliyor.
Bence Çin'e sinyal cakti. Tayvan'ı isgal et diye.
Çekik böyle bir hata yaparsa, iste o zaman Nato'nun gücünü görürsünüz?
Sayet fetoculer tasfiye edilmeseydi, Ruslarla kesin savasirdik. Müthış bir akil var, oyunu oynuyor abi.
Hayranlikla seyrediyorum. Memleketimle, devletimle gurur duyuyorum.
Bu akıl, ne olursa olsun(her şey cok daha kötüye gidecektir) olabilecek en az zararla bizi bu hengameden cikaracaktir.
Guzel bir millettir bu millet.
Yeni Şafak
@yenisafak
Tayvan, hava savunma sahasına Çin'e ait 52 savaş uçağının girdiğini duyurdu.
#SONDAKİKA Çernobil Nükleer Santrali ve çevresi Rusya’nın eline geçti.
Avrasyacı Rus muhafazakar Dugin: “Tayvan Çin'dir. Falklan adaları Arjantin'dir. Kosova her zaman olduğu gibi Sırbistan'dır.”
Dugin’in sözleri, Rusya’nın Ukrayna’ya girmesiyle başlayan sürecin uluslararası politikada bundan sonra nelerin habercisi olduğunu gösteriyor.
Samuel Huntington- Medeniyetler Çatışması...