Originally Posted by
Maximetu
2014 de yaklasim 300-350 bin lira paramla borsada kagit ariyordum , o zamanlar bilanco temel analiz vs bakmadan kor gibi alis satis yapiyordum koza hisselerinde cahilce . Yasar hoca sayesinde temel analiz bakis acisi kazandim eli yuzu duzgun sirket bakiyordum. 2 tane kagit arasinda kaldim birisi hektas digeri de fmizp . Borc orani daha dusuk oldugu icin patronuna falan bakmadan fmipzi sectim , o zamanlar hektasin suratina kimse bakmiyordu ben borcsuz garanti diye dusundugum iblis derelinin firmasi Fmizp sectim ve 2019 eylulune kadar o ibliste hapsoldum ve Dolar bazinda zararim ciktigi an sattim. Eger hektasla olmus olsaydim heralde satmaz ustune yatar emekliligin keyfini Minsk de cikariyor olurdum . Tekfeni secmeden once de Soda ve bu haysiyetsiz arasinda kalmistim haci iblis murat videosunu izleyince bunlar duzgun adam Baksana vizyon var diye inanmistim . Megerse en buyuk hirsiza bulasmisim haberim yokmus . Prensip olarak sepet yapmiyorum yapmam bundan sonraki duragimda kagidi aldiktan sonra degil almadan patronun sktgi kariya kadar arastirmadan alirsam sksnler
bunlar çok samimi söylüyorum kızgın olduğum için değil PROFESYONEL DOLANDIRICI...!!!