kesin cahape yakmıştır.. kanıt manıt gerekmez bazı etkafalılara göre
Printable View
rte nin suç ortaklarıyla onu mu yıkacaksınız? bu durumda at gözlüğünü benmi takmış oluyorum, yoksa, arkadaşım dün sövdüğünğz adamlrı meclise taşıyıp sonra tekrar mı söveceksiniz anlamadım ben? rte yi yıkmanın başka hiç yolu yokmuydu?
Şimdi ben bu soruları sordum diye sende engellersin. Ama sıkıntı yok.
Yav bi kerede ilkeli olun ilkeli, ali bu ülke ye rte den daha fazl zarar verdi(nasıl mı, takip ettiği ideoloji(fetö) bugünlerin temelini atmıştı, ya ahmet?
Chp nin yaptığı hiç bir akıl ve izanla açıklanamaz.
Kimseyi engelleyecek değilim ama ilkel olun diye bir üslup kullanırsanız, hakaret ettiğinizi yüzünüze vurur, özür dilemenizi beklerim.
Kim ilkel kim değil o zaman belli olur.
Mevzuyu da uzatmam düşünce mi yazdım bitti.
Bazı sessiz izleyen arkdaşalara verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Am yinede haklı çıkmak için her argümanı kullanmamdan rahtsız olamyn varsa beklerim https://www.hisse.net/topluluk/showt...=54416&page=21 buradayaım, burda yazmaya devam edeceğim. Çabuk unutan insanlara geçmişi sık sık hatırltacğım.
Sn @nikrece ilkeli olun sözü şahsınıza değildi. kırdıysam özür dilerim. neyse klın sağlıckla.
Bunlar bir köşede saklanıp sonradan bir yerden pat çıkıp ahkam kesiliyor,böyle ukalalara zamanında çok ders verdiğimizden başımızda daha büyük dert oldugundan şimdi geri planda beklesinler,zaten kılıçdaroğluda bildii için ne kadar zıt karsı gurup varsa memleket hayrına yanında toparladı,çünKü MEMLEKET ELDEN GİTTİ bir yerden baslanması lazımdı,becerirmi aynen evet,hesap uzmanlarının özelliği budur bide ülkede kurtarıcı rölü hep CHP üstlenmistir kıbrıs savasında oldugu gibi,suriye mayınlı araziyi zat yahudiye beles vermisti onu mahkemeye tasımıstı,iyiki rumlar referandumda hayır birlesmeyiz dedide kıbrıs öyle kurtulmustu,yani meyve veren agaç devamlı taslanır,isbankasının Atatürk payları zatta osaydı çoktan orayıda soyduydu,bunlar inönünün ülkeyi ikinci dünya savasınada neden sokmadıgını bilmez,camilerin neden ahır yapıtıgınıda bilmezler vs,gelirler kıt akıllarıylan guya birsey gevelerler,zaten geride by kemal ssk'yı batırdın lafı geçti,hernedense esas evrenin özalın batırdıgınıda bilmezler,neyse kime anlatıyoruzki,bizim gibi milyona yakın kitaplarımı devirdiler,yoksa zamanında ülkenin yönetimindemi bulundular,böylelerine zamanında kayıt dısıları kayıt altına alıp milletin hayrı için çalısmalarımda haram zehir zıkkım olsun,dedemin hayırlarını es geçtim,vatan için 2 gönüllü alayları ile Atatürklen sırt,sırta savasmamızda gözlerine dizlerine beddua olsun:(
Neden insanlar "Yallah Arabistan'a" lafına kızıyorlar, anlamıyorum?!
Mesela ben denizi seven biri olsam ve biri bana "Yallah Karaiplere" deseydi mutlu olurum.
Ya da teknoloji seven birisine "Yallah Amerikaya Silikon Vadisine" desen, sevinçten seni öper.
Zira gezginlere "Yallah İtalya, Fransa filan" desen yine mutlu olurlar.
Ama Müslümanlığa gönül vermiş insanlara "Yallah Arabistana" deyince, Allah razı olsun diyeceklerine bela okuyorlar.
Seni, kutsal topraklarına ulaşmanı, ibadetlerin için en iyi lokasyona tez zamanda ulaşıp, orada kalmanı diliyorum.
Her gün Kabede Arap din kardeşlerinle namaz kılma mutluluğunu tadarak o çok istediğin İslam Şeriatını iliklerine kadar ömrün boyunca yaşamanı istiyorum.
Kalben diliyorum ama hep negatif tepkiler alıyorum, nedenini anlayamıyorum!.