Haddinden fazla sabır,haddinden fazla yıkım demektir.Yıl bitiyor yıl enflasyon olmuş yüzde 47.09!Endeks yüzde 1.5 egeen utanmasa eksi yapacak!
Printable View
Haddinden fazla sabır,haddinden fazla yıkım demektir.Yıl bitiyor yıl enflasyon olmuş yüzde 47.09!Endeks yüzde 1.5 egeen utanmasa eksi yapacak!
Baygeorge üstad, bakanlık görevlilerin işleri baslarindan aşkın desek öyle de :drunk:değil sürekli ülkeden taşınan şirketler var en basitinden Arçelik, Shell, Borusan gibi yada neol hazırlıkları yapiyorlardir hangi yurt dışında yada kayak merkezinde geçireyim diye patron dürüst değil ki onlar dürüst olsun :rtfm:
Elimde iki hisse var biri ayağıma demir gülle ile bağlı EGEEN.Oranlar%50.İkisi arasında trade yapıyorum.Egeen artsın istemiyorum .Egeen 10500-11500 arasında gezindikce hissenin artmamasına sevinmek başka bir duygu.Hiç olmassa geçmişteki gibi %100 egende olmaktan daha iyi.
Şirketi satın almak için teklif mi versek?Kaça verirler ki?:kahkah:
Kar eden şirketlerin karlarını ya bedelsiz yaparak ortaklarına dağıtması yada temettü olarak vermesi gerek. Bizimki gibi kar ın sürekli şirket içerisinde hapsedilmesi görülmüş duyulmuş bir şey değil bunun bir şekilde kanun yolu ile durdurulması gerek. Kar ya bedelsiz olur yada temettü bu kadar basit Borsa nın amacı sermayeye halkı ortak etmek yatırımcıya sermayesini büyütme fırsatı sunmak, yoksa borsa Takasbank spk Bist vs gibi devasa büyük kurumları kurmanın başka amacı ne ola ki ? Aklıma geleni yazamıyorum da. SPK yada bir sorumlu makam bu duruma bir son vermeli. Bedelsiz veya temettü vermeden kar ın bedelsizce şirkette hapsedilmesi durumu dolandırıcılığa girmeye başladı !..
Emeğine sağlık!
https://i.hizliresim.com/5fps0h7.png