-
DEGERLI OKUYUCULARIM....
bu topik 9000 e dustugumuz.....23 MART TARIHINDE ACILDI......
dediki.....MAL ALACAGIM......3 AY SURECEK MALA YERLESMEM.....
dediki.....MALDAKILER.....sakin satmayin bak ben MAL ALACAGIM.....
23 MART.....3 AY.....NE ZAMAN DOLUYOR.....23 HAZIRAN.....
23 haziranda son iki spekulatif kaardi da aldim.....HEKTAS VE SASA....graflarini astim aldim dedim.....
3 ay bitti....BENDE MALIMI ALDIM.....hepsini yazdim.....
simdi....
bi suru....kafadan kontak....ceplerinde bes kuru para kalmamis....serseri....gelip....NIYE BENDE MALDA DEGILIM.....
TREN KALKTI....
ben ne kadar geri zekaliyim diyecek.....
onlara sadece aciyin.....ellemeyin....birakin surunsunler....onlarda soyulmak ucun yaratildilar...VELINIMETLERIMIZ.
-
VE DEDIMKI....agustorta bizi silkeliyecekler.....maldan indirmeye calisacaklar....NAFILE inmem....
AYU RALLISINDE....bu 11 800 den....10 500 e cokusu isaret ediyor...
HEDEFIMIZ......13 000.....
-
neyi ogrettim....30 yildir....
FIYAT VE ZAMANLAMA.....
FIAT.....9000 endeks....bu 2.5 yil onceki 4500 endeks....paranin gercek degeri ile....HERKES BATIK...CIMAMISSA ...
zamanlama....MAL 3 AYDA ALINIR.....BORSADA 3 AY.....bir ceyrektir....
dusunun.....
BU MALLAR INSANLARDA....VE FIYATI 2.5 YIL ONCEKI FIYATTA....ADAMLAR BATIK....CAN HAVLI ILE CIKARACAKLAR....
dedim.....
DINLEMEDILER....cok bilmisler....TREN istanbuldan kalkti....adapazarinda.....ankaraya kadar seyrederler....agir agir inanir....gelir mala girerler.....TREN nigde ulukislada.....RAYDAN CIKAR.....biz ankarada MALI VERMISIZ.....bu kerizzler tren karsa gidiyor....daha yolun yarisi diye binerler....
ULUKISLA.....kuuuuttttttt.....2 yil daha yarali bekle....HEDEF 7600....
bilmem......anlatabildim mi.....
-
niye boyle oldu.....neden HEDEF FEYZA-2 oldu.....
ekrem bey....CHP kurultayinda PARA DAGITARAK....hem kendini....hemde CHP yi bitirdi.....
ERKEN SECIM....ve bir UMUT olan CHP bitti.....
3 yil daha bu hukumete elimiz mahkum....AYU RALLISI devreye girer....HEDEF FEYZA DEGIL.
-
TOPIGIMI KIRLETEN.....ekremcilere.....
ETIK NEDIR BILIRMISINIZ.....
sizin eski ANAPLI ekrem bu ETIGI CIGNEDI.....
madem guclu.....madem CHP o baskan olsun istiyor.....
KURULTAYDA,,,,,chp genel baskanligina aday olur ve seviliyorsa secilirdi....
o bunu yapmadi....PARA DAGITTI....nereden geldi bu para.....BIR PIYON SECTIRDI.....
BENIM GIBI BIRI.....BOYLE BIR ADAMI....BIRAK yuceltmeyi.....birak sevmeyi....BUNDAN NE KOY OLUR NEDE KASABA DER ....
o gaddin.....YAYLANIN TOPIGIMDEN.....SIZI BURADA ISTEMIYORUM....MIDEMI BULANDIRIYORSUNUZ...sizi okuyunca KUSUYORUM.
-
bir DAVASI olan.....CHP ideolojisini hazmetmis biri.....kuva-i milliyenin partisi bu....
"beni bu betonlara gommeyin....ne yapin ne edin beni cikarin"
der mi....ulen....YALVARIYOR....BU MU....cumhurbaskani olacak....
BU NE BICIM ADAM YAW.....cumhurbaskani olmayi bu kadar basit mi saniyor....
-
bu topige bir daha gelip....bu kadar basit bir adami anlatmayin....VIOP topiginde yazin....artik orayi okuyan yok...
herkes seni okuyor.....onun icin yaziyoruz....demeyin....
benim okuyucularim....
ADAM GIBI ADAMI TANIR....ekrem adam degil....nokta.
-
kuzu başkan ayı rallisi 10.300 ikili tepe yaptı tepki çıkışı gel gel diyebilirizmi