Ortak yıllarca neden süründürsün istese hemen fiyatı aşağıda çekebilir başka dümenmi var acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ortak yıllarca neden süründürsün istese hemen fiyatı aşağıda çekebilir başka dümenmi var acaba
ortak ben diplere yakın yerlerde sattım niye sattım çünkü yukarı performans sırasında yavaş hareket edeceğini düşündüm...gubre sektörü için iç açıcı bir durum görünmüyor....gıda enflasyonu arttıkça gubrf karı düşüyor benim izlenimim bu....ülkemizde gıda enflasyonu düşmüyor....gıda fiyatları pahalı gübreye zam yapılamıyor doğru dürüst.....yeni yapılan zam kaybolur gider...yeterli değil % 40 ve üzeri zam olması gerekirdi.....geleceğe dönük tek umut petrol fiyatları....petrol fiyatlarının artması emtia fiyatlarını tetikleyebilir.razinin para basması lazım......
Desene savaş çıkmasını beklicez petrolün artması için bu çeyrek 100 milyon ve üzeri kar gelmedikçe bu seneyide iç edeceklerini belgelemiş olurlar kar falan değilde ortak bu çeyrekte giderleri çok merak ediyorum bakalım değerli şahsiyetli müdürlerimiz nekadar yemişler
ortak gubretaş çok iyi bir şirket ama malesef yönetim şekli son zamanlarda yatırımcı dostu değil....ben gubrf ye çok daha güçlü döneceğim inşallah....100 milyon gibi ilk çeyrek karı gelirse hisse kendine gelir ama diğer gübre şirketlerini düşününce sanki zor gibi...
Ege gübre 150 küsür milyon kar açıkladı ayrıca temettüde işin kaymağı gübre sektörü iyi bizim gübre kötü ortak ben şirketin mal satmasını değil yapacağı karı önemsiyorum kaçmilyar satarsa satsın kar yoksa napim bu değerli müdürlerimizde ciroyu artırdık diye kasıp duruyolar kendilerini
egegübre ilk 3 ay 7,8 milyon kar var...
Bağfaş mevzuu derin ortak gençerlerin yatırımcı düşmanı olduğu herkesin malumu bizdeki talihte bu gübreyi yönetenlerin alayı yatırımcı düşmanı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi