Takas atabilecek birisi varsa çok memnun kalırız.
Printable View
Takas atabilecek birisi varsa çok memnun kalırız.
Ek 13997 Firma maliyetlerini biraz yüksek buluyorum. Siverline üstatlarına 3 sorum var Soru 1: Neden ? maliyetler neden bu kadar yukarda ? Soru 2: Üretimini yaptığımız davlumbaz, aspiratör vs. bunların içinde ne marka motor var? Soru 3: Ana maliyet kalemimiz bu motorlarmıdır yoksa ürünlerin imalatında kullanılan çelikmi ? (Motorları kendi yapıyor derseniz çok şaşırırım) Sn izci, Sn mastori ve Sn keko fikirlerinizi duymak isterim
RSI ve MACD kafayı yukarı çevirdi, ralli olabilir hissede.
Satışlar hisse yukarı giderken olacak gibi görünüyor anlaşmalı.
saatlik:
RSI 67,5 biraz şişmiş durumda (yarın izleyip göreceğiz indikatör normalleşecek mi yoksa 90'a mı yolculuk)
MACD 0 çizgisini yukarı kesti (ortalamasını kırarak)
Günlük:
RSI 50 civarında daha henüz ortalamasını pozitif kesmedi
Ek 14002
Ek 14003
Yakın zamanda sn MAHARAJ gibi çıkış beklemekle beraber ralli olup olmayacağını izleyip göreceğiz,
Sn. axaray, Şahsımın uzmanlık alanı; Mali konular ve finansal analiz. Sorularınız genel kaideler dışında kalan ve yalnız şirkete ait istisnai durumları içermekte. Şirketin sübjektif (özel) üretim teknolojilerini, yine aynı şekilde kendi iç dinamikleri ile ilgili verimlilik ve karlılık politikalarını bilmek gerekiyor. (Maliyet kalemimiz motor mu, markası nedir, imalatta kullanılan çelik mi, vs. sorular.) Maliyetlerin yüksekliği konusu ise göreceli bir durum. Tartışılabilir.
Bu sorularınızın cevabını şirkete (yatırımcı ilişkilerine) sormak gerekir diye düşünüyorum.
açıkçası bilançoyu çok derinlemeseine inceleyecek fırsatım olmadı o yüzden de ben sorunuza bir cevap veremeyeceğim..ama kısmet olursa hafta sonu o konuyu biraz incelemeye çalışacağım...ama şu anda görüp bildiklerimiz dahi hissenin alınmasını gerektiriyor bizim açımızdan....değer verdiğim bir kaç hisseden biridir silverline...
Arkadaşlar Demir çelik fiyatlarının artışı ne kadar etkiliyor maliyeti. Yüzde olarak yani.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi