bu otobüs, batı istikametine gitmiyormuydu nereden çıktı şimdi dilicu sınır kapısı, yön kavramım alt üst oldu, hem şu ikram kalitesini biraz arttırsanız diyorum, dondurma filan mesela
Printable View
Edirne'den Kars'a tüm sınır kapıları bizim :oleyo:
Kaptanın ricası üzerine stoğumun çeyreğini bıraktım :rules:
Sonra vay efendim niye haber vermedin demesin hiçbir yolcu :whistling:
2 gün sonra birkaç kasa bira ve birkaç kilo duzlu fıstığımı almış olurum. :ok:
Diammm eeettt :oleyo:
Tamam kardeşim bende ve çevremde toplam 7,3 milyon lot var, okey? Maliyet de alsatlarla 70 kuruş civarında. Bu ulvi bilgiyi hisse.net camiası ile paylaşmaktan hicap duyuyorum. Benden büyük ky var mi ben sanmıyorum. Biz 10 lira altına tek lot vermeyeceğiz bunu da herkes bilsin. Bu meblagin yarısı adesede yarısı ieyhoda idi, ikisi de aynı fiyatta. Ieyho biz satınca fırladı gitti. Tesadüf müdür yorum sizin.
Şimdi bu boş muhabbetleri keselim de varsa hisse ve şirket hakkında bilgi paylaşalım.
Saygılar
291 292
0,91m 1.31m
Kaptan diyor ki,
Kalplere adese aşkını biz çizdik,
Başkaları ancak kopyasını çeker :rules:
Dilucu'nda konaklayacağız. Soğuktur, gece dışarı çıkmayın :oleyo:
. . .
Millet yatirim fonları 100 milyon lot aldı diye bayram ediyor. Eğer oyun değilse ki sanırım artık bu fakei yapamazlar, bence son derece olumsuz. Sonuçta bu tahtanin sorunu adnanın ucuzdan yeterince mal toplayamamasi ise şu an ekstradan en az 100 milyon lot daha kaptırdı anlamına gelir. Bu tür spek tahtalarda olması gereken senaryo fiyatın uçuk seviyelere çıkması ve oralardan yf yabancı ve kyye devredilmesidir. Kağıdı yf mi götürecek!