Estafurullaf ustad 150binde bende var
Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Android mobile app
Printable View
Estafurullaf ustad 150binde bende var
Vayyy hocam senin acı daha büyükmüş
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Suanda hesaplarimdaki hic bir hissede karda degilim cogu benim param. Bile degil 6 ayda vermek uzere alinmis dostlarimin paralari toplamda zararim cok buyuk aman suanlik yil sonu bilancolar aciklanmadan zarar ettime emin olmam ondan sonra zarari kapatirim ben hayirlisi diyeboyuzden diyorum hep
Hayirlisi hocam hayırlısı
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama sunu orendim sanada tavsiyemdir birden fazla hisseyebyatirim yap bolece bir kacindan edecen kar digerlerinin zararini kapatiyor yada azaltiyor sole dusun tek bi hisseye basarda zarar edersen de ayni farkli hiselerde zarar edersende ayni ama hepsinde zarar edecem diye birsey yok ben hep olw yapiyom odunc paralarla geldim buraya kadar oyuzden sikma canini onceden ver kararini
Sayın firari param hep farklı hisselerde idi benimde. bu eşeğe bulasinca maliyet düşürmek için sattik. Aldıkça battik. Hiç yaşam belirtisi yok gibi.
O iyi olmamis ama artik yapacak bisi yok artik ustadim benim zarar kesilecek seviyeyi cokdan gecti ben bekliyorum bu hafda iyiye gitmesini umuyorum ama bagli oldu endeks bile duserken yukselmemesi normal ama cok fazla dusmemeside bence iyi bir durum bu hafta benim tahminim 2.4 uzerine cikmassa ozaman gidasata bakmak lazim diyorum senin dusuncen nedir ne yapmayi pilanliyosun