Burada yorum yaptığımız hisse senedi yoğun fonlardır. Çünkü borsanın 120000 seviyelerinde olan değerleri görülmektedir. Bundan dolayı yorum yapmaktayız.tabii ki kimse ne olacağını bilemez bizimkisi varsayım yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Aslında yatırım tavsiyesi olarak düşünmedim sadece şunu merak ettim .Mesela hisse senetlerinde olsun emtia Forex piyasası olsun teknik analiz yapılabiliyor %100 değil ama bir fikir veriyor.Acaba fonda da böyle bir şey mi var diye merak edip sormuştum . Elbette burda kimse yatırım danışmanı değil burda gördükleri ile yatırım yapan insan elbet bir yerde zarar eder ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fon olayı kapalı kutu ne yaptıklarının bilmemiz mümkün değil geçmiş getirilerine bakıp fon yöneticisine güvenip alıyoruz. Bazen bu fonlar endejsle ters hareket de yapabiliyorlar. O yüzden ben riski dağıtıp farkı kurum fonlarından almayı tercih ediyorum. Eskiden Tcd fona çok güvenirdim değişken olarak sadece onu almıştım. %40 düşüşü görünce artık ona da güvenim kalmadı
- TCMB ve Katar MB arasında 17 Ağustos 2018'ta imzalanan swap anlaşması tadil edildi
- Yapılan değişiklikle swap anlaşmasının tutarı 5 milyar ABD doları karşılığı Türk lirası ve Katar riyalinden 15 milyar ABD doları karşılığı Türk lirası ve Katar riyaline yükseltildi