Originally Posted by
savas2476
Ortak yatırımcı olarak birçok benzerliğimiz var.Hatta sen yazmadan ben sana söyleyim.Kasada dolar olsun,borcu olmasın,en az 6-7 ay baskılı olsun,değerinin yarısında işlem görsün.Nekadar iyi firma olursa olsun isterse x2 yapacağını bildiğin halde zirvesindeki kağıda yatırım yapmazsın.Aldığın hisse çıkdığında iz sürenleri kırdığı halde düşeceğini bildiğin halde kağıdın değeri x2 olduğunu bildiğin için stop olamıyorsun.Sonra pişmanlık.Ortak Algyo aldığın gün anlamıştım zaten.Senin gibi bir yatırımcıyla tekfen sonrası istişare yapmak isterim.Twiter hesabın varsa ekleyim.Bizim hatamız aslında şu baskılı hisseye yatırım yapıyoruz ve baskı yemeye devam ediyor.Düşerkende kağıt değerinde olmadığı için şirketle duygusal bağ kurup stop olamıyoruz.Tekfende 28- 29 dan stop olup 21 den yerine koymamız gerekirdi duygusal olmayıp disiplinle hareket edebilsek.Uzun lafın kısası ben mevcut işimi bırakıp daha profosyonel bir şekilde bu işi yapmak istiyorum senin gibi tecrübeli bir yatırımcıyla fikir alışverişinde bulunmak isterim.