Sayın melihsah,
Zamanında getiri düştüğünde uyarmıştık. Bilmiyorsunuz dediler...
Printable View
1 Ocak 2021 - 31 Ocak 2024 arasındaki devasa enflasyon üzeri getiri sağlayan ve diğer hisse senedi yoğun fonlar içinde grafigini beğendiğim
EC2 fonundan bugün ufak bir miktar aldım.
Sizlerin fikri nedir?
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=EC2
Sadece bu fondan alayım diye Vakıfbank MT sine nitelikli yatırımcının ne olduğunu anlattım yarım saat. Kadın hayatında ilk defa duydu. Uğraştığıma yanarım. Ergün Bey de fon iyi getirdiğinde her gün YouTube yayını yapıyordu, yatırımcı çekmek için elinden geleni yapıyordu, şimdi ortalarda görünmüyor. Bir ülkede her şey mi yamuk gider ?
Bilmiyorsunuz. Hatta bugünün konusunun ne olduğunu da bilmiyorsunuz.
Arbitraj fonu iki gün -0,20 -0,30 gitti diye ortalığı ayağa kaldırıyorsunuz. Bilmiyorsunuz, bilmediğinizi de kabul etmiyorsunuz belli ki.
Bugün olan şey bambaşka bir şey, ciddi bir hata ya da ciddi bir kötü niyet var. Söylenen temanın dışına çıkılması gibi kabul edilemez bir durum var, henüz bilemiyoruz. Lütfen insanlar kızgınken çıkıp, yanlış argümanlarla "ben demiştim" yapmayın.
Aynı fikirdeyim ama risk 2 kategorisinde ve isminde "arbitraj" geçen bir fon için bist100 endeksinin eksi yazdığı bir günde endeksten yüksek bir zarar yazmak kabul edilemez.
Kesinlikle ters giden bir şeyler var. Bence düşen hisselerden gelen zararı hedge edemediler.