çok saçma işlem miktarlarıyla yine aşağı çektiler. kapanışa doğru hanyayı konyayı görürüz.
Printable View
çok saçma işlem miktarlarıyla yine aşağı çektiler. kapanışa doğru hanyayı konyayı görürüz.
korkutma hareketleri devam ediyor, dandik hisse gibi hemen brüt takasa aldılar, alınmasaydı ne trade etme imkanı olurdu.
Arkadaşlar bilginize
BOYP hissesi ile ilgili hareketleri borsa,spk ve cimer yazdım. Bende 5000 lot alana kadar aşağı verdiler. Ben sattıktan sonra %50 yukarı yaptılar. Artık sonucunu bekleyeceğim. Bu arada bunlara sebebiyet veren boyp den alış verişte yapmıyorum. Arkadaşlarımı da öyle yönlendiriyorum.Bu derece sığ kağıtta sahiplerini haberinin olmamasını düşünemiyorum. 3 yıldan fazladır bekledim 2. yüksek bedelliyi açıkladı.Bizdeki paralara mı güvenip şirket yönetiyorsun. Meraklı olanlar var ise sattığım hisselerin resimlerini vatsap tan atarım.
Şikayetlerimi yazdım umarım kimse zarar etmez. şikayet edeli 20 dakika oldu.
hocam hergün yüzlerce kez şikayet etsen de ben bizim borsada azılı manipülatörlere, bizzat kendisi işlem yapan patronlara bir ceza uygulandığını görmedim, bi istisna gerelde uygulandı, o da çok bariz bir şekilde yapıldığından
Hayatımda cimer e ilk defa yazdım. Ben son seslenişimi yaptım.Piyasa koşullarını düzenlemezlerse biz yontulmaya devam ederiz. Bence sizlerde yazın.
avod 1 haftadır, crfsa tuclk 2-3 agündür tavan yapıyor açığa satış alım yasağı bile gelmiyor.
bu dava 1 tavan yapmadan brütü hemen yiyor, sanki kademelerinde yüzbinler milyonlar varda, üç beş senin benim gibi ky var.
son dakikalaryine korku tüneline soktu, bakalım satmadığımıza pişman mı ettirecek yoksa yarın sevindirecek mi