Abicim herşeyimiz gerçek çizgiler gerçek borsanın kanunu kitabına bildiğimize uyar çizikler atıyoruz ammavelakin külli yalan olduk bu merette :)
Printable View
https://invst.ly/6il16
30 DK LIK
Satsan sattırmıyor satış verdin mi hemen %3-4 aşağı geliyor. Alsan aldırmıyor hemen yukarı sürüyor. Çok sığlaştı. Al sat sürekli zarar yazdırıyor. Ytd.
Sn Mdal ve sn Acemşah biraz eskilere gittim 2012-2013 yıllarına oradada yazılarınız bu yönde bayağı uzun süre olmuş beklentilerde hiçbir şekilde gerçekleşme yok ama azminize hayran kaldım eğer ogünden beri derimodda iseniz.
saygılar.
14.36 ya iş ten 5 civarı alım gönderildi 3.600 kademede kaldı bunu görenler yukarı taşıdı senedi arada sankonun malları gitti 15.06 4.500 vakıf alınca kağıt salınmaya başladı...
ocaktan beri iş en büyük alıcı.. meksa ve A1 taşıyıcı ve düşürücü rolde. kademelerden aldığım izlenim.. tabibir çok arıcı kurum kullanıyorlar net bir şey demek zor..
bu kağıdı son 3 haftada 10,37 den aldım trade yaptım sattım....11,77 den aldım sattım....12,30 dan aldım sattım....kazancım lot ve TL bazında çok komik ...byağı da bir lot kaybettim....şimdi 14,90 lardan buradayım al-sat a tövbe ettim....doğmamış çocuğuma miras bırakıcam hisselerimi inşallah :ok:
14.94 şimdi iş 4.166 lot alım gönderdi :)
2012 de birleşme haberi düşünce... sonrası ortak arar düşüncesiyle tanışmıştım.. 60 kusur mağazası vardı. ozamn 20 -25 arası ortak bulur demiştim.. şimdi ortak ararsa 45 -65 bulabilir diyorum.. aradaki zaman büyük kayıp oldu.. ama 3.40 fiyatan bile senet var elim de:)