Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu Ben yokken gidersen/habersiz gidersen, iki elim yakanda olur... mezara dik gömerim seni... Bu lafın üzerine bırakın Eskisehir'e habersiz gitmeyi markete bile gidilmez :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Reha GAYA'nin sahsi ziyaretlerini ''genele'' cevirmeyelim.:yes: 28 Temmuzda Bizanstayim, hep beraber gidelim o zaman! :oleyo: Valla, 28 temmuz zor, yazın beni bizansta bulmak, çölde kutup ayısı bulmaya benzer... temmuz-ağustos aylarında muafım... rakı sofrası toplantısı bile olsa... ailece yeşil rizedeyiz...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Birakmazsan hatirim kalir, biraz soverim o ite! Unutmadan, mutlaka haber veririm, oyle bir sey yapmam. :bravo: Oglen kalkinca gidiyorum deye, mutlaka telefon ederim! :dvr:
Alıntı: Originally Posted by guneysu bir arkadaşım 1200 km uzaktan yazdı, yazdığına pişman ettim onu... gelebilirsen, etler, şişler emrine amade... laaaa gelirim dedim... naaa... gelirsin dedi... aldım uçak biletini... gidiyorum.... :kahkah: :kahkah: :kahkah: Etler, şişler , raki nelere kadir :yes: 1200 km antep'e mi gidiyorsun yoksa :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Bu lafın üzerine bırakın Eskisehir'e habersiz gitmeyi markete bile gidilmez :kahkah: Cevabi verdim bile! :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sanki Rehayi arayan olacak, cok sukur der! :kahkah: Kayıt altına alıyorum bu yazıları... inşallah bir dahaki davşanlı toplantısında yengeye arz edeceğim...:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Valla, 28 temmuz zor, yazın beni bizansta bulmak, çölde kutup ayısı bulmaya benzer... temmuz-ağustos aylarında muafım... rakı sofrası toplantısı bile olsa... ailece yeşil rizedeyiz... Tamam tarih belli oldu, Agustosun ilk haftasi Mustafa beydeyiz!:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu yenge, oklava ile kapıdan kovar.:yes: . Selim abi sen 1200 km gidebiliyorsun koskoca Reha Kaya 300-400 km gidemez mi? :oleyo: Reha Kaya yahu bu masaya yumruğunu vurur gider:yes: