2.56 ile 2.83 arasında fark yok beklemeye devam.
Asla Yatırım Tavsiyesi degildir.[emoji56] [emoji56] [emoji56] [emoji56] [emoji56]
Printable View
mevzuat açık kurul kararına uygun genel kurul dan sonra başvuruyu yapar 5 iş günün de kurul da onayı vermek zorunda
örnek vereyim akfen holding 2016 ocak ta borsadan çıktı adil fiyat 13 tl miş şirket öz sermayesini 3.3 milyar tl bulmuştu
akfen 1 buçuk yıl sonra mersin liman %50 pay için 4.1 milyar tl deger biçildi spk yazdık iki ay oldu cevap gelmedi bir türlü...
spk çok güvenmeyin
Malımı satmıyorum.Spk, sürekli şikayet konusu olan bu şirket karşısında ky koruyacak
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.5 TL işlem gördü bunun altı olmaz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlar çok adi
Kap a ilk düşen 17:55 te ki haber başlığı KOTTAN ÇIKMA diye başlıyor
17:56 gene aynı haber ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI diye yenilendi
Son 5 dakika tahta da tepki geldi
Kafaya takılan konular,
Neden farklı başlıkla aynı haber art arda yollandı
Neden seans sonunu beklemedikler
Asıl tepki tahta da yarın gelecek bence
Meksa kısacıdır genelde 150.000 lotu 2.78 den kapmış
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elimdeki kagitlari satmaya niyetim yok. Son ana kadar bekledim, devamini da getirecegim. Bir onceki arkadasimizin tavsiye ettigi gibi; eger birbirimizi aydinlatir isek sanirim birlikte basimiz dik cikabiliriz buradan. Ayni cagri fiyati doneminde oldugu gibi. Borsa konusunda bilgili ve tecrube sahibi arkadaslarimizin yorumlari bu donemlerde cok onemli. Zaten sonuna geldik gibi gozukuyor. Ha gayret:)
YTD
Migros kipayi borsadan çıkarmadanda kolaylastirilmis usulde birlestirebilirdi. O halde neden once borsa kotundan çıkarmak gibi bir süreçle uğraşıp işi uzatıyor manyak mi bunlar.
Tabiki manyak degiller,yaptiklari cakallik ve yatirimciya çalım atmak.
Borsa kotundan kipa çıkınca, migros birlesme icin uzman raporu hazirlatmaktan muaf kalacak böylece birleşmede ciddi bir avantaj sağlayacak.