Uzun ince bir yoldayım yürüyorum gündüz gece bilmiyorum ne haldayım yürüyorum gündüz gece.
Sılvır için uzun vadeli beklentimizi çok güzel özetleyen aşık Veysel türküsü.
Printable View
Uzun ince bir yoldayım yürüyorum gündüz gece bilmiyorum ne haldayım yürüyorum gündüz gece.
Sılvır için uzun vadeli beklentimizi çok güzel özetleyen aşık Veysel türküsü.
Kitapçı da gelir birazdan.
valla geçmişte meç den korkup satan herkese yavaş yavaş gelebilir...benim hala anlayamadığım hisse satılmasına rağmen fiyat yükseliyor...:kahkah: yoksa sağ gösterip sol mu vuruyorlar...
Yarın nasip olursa tekrar sahaya iniyorum arkadaşlar. Birinci saha çalışmamız; şirketin mali durumu hakkında genel bilgilendirmeler oldu. İkinci çalışmamızda; şirketin geleceğe dair beklentilerini ele aldık. Üçüncüsü ise; Finansal analiz olacak inş. Soru-Cevap kısmı; çalışmamızın anekdotu olacak.
Keko dostum satış haberi ile yaklaşık 40 kademe geri geldi yetmez mi bu kadar geri çekilme. Tabi ki geri geleceğiz var mı bistte böyle hazine.:oleyo:
https://hizliresim.com/W7ZMN8
Bırlesme surecınde PwC'nin hazırladığı Uzman Kurulus Raporuna dahi konu olmuş MEÇ'e ait hisseler.
Bu kadar önemliydiler demek ki.....
Sattım satıyorum satacağım ile ne endex rallisininin hakkını verdi nede son çeyrekte açıkladığı muhteşem bilançonun hakkını. Aktüel olması gerek fiyatı şuan için 5 liradır bana göre.