wwwwwwwwwxxx
Printable View
Arkadaşlar Limoncu bu işin sonunda haklı çıkacak gibi bu kadar sert yukarı aşığı normal değil ayrıca son hafta 27 milyon lot fonlardan 16 milyonu citi 11 milyon dautce ye geçmiş bir numaralar dönüyor ama bu kadar numara malı vermek için olamaz bence yinede çok tehlikeli sularda işlem yapıyoruz haaa burda 7 milyon malım var falan hikaye onu da söyliyim
Borsa teknik önemlidir ancak çok değil tekniği istedikleri gibi çizerler önemli olan deneyimdir bu işte hareketler her zaman kimsenin beklemediği bir anda olur sanki biraz sabırlı olmak ve Limoncu yu dinlemek lazım
Kaptan yoluna bakar, al sat tut demez, kimseye yön göstermez.
Niyet okuma yapmaz; gaz, fren, vites ve yoldur bildiği...
Doğru bildiği yoldan da şaşmaz :ok:
ben bu kaptana şüpheyle yaklaşıyorum, muavine dök şu sarı gazozdan bir bardak deyip votkalı yapıyo olabilirde otobüste hınca hınç dolu mazallah, limoncu kardeşim yükselecek dedi sonra sattım aşağıdan alıcam dedi şimdide yukarıyı işaret ediyor, bizi içmeden sarhoş edecek, alkol çok pahalı olduğu için faydalıda görmüyor değilim bu haraketleri
Takaslardaki İLK 3 aracı kurum ile bunlara ilaveten Yatırım Fonları ,CITI YABANCI ve Deutsche Takip edelim..
Bugun piyasa Ciddi satıcılı olmasa Tavana da gidebilir hissi vardı kademelerde...
Lakin öğleden sonra piyasada derinleşen satışlarla burada da realizasyon oldu haliyle.
Özellikle BİST 100 ün 9000 in altına sarkması ile Tedirginlik arttı ve hisse %4,5 primli iken Ancak yatay kapatabildi..
Dikkatimi çeken ise 2.90 altına ısrarla vermeye çalısan bir gruba karşılık; burasının devamlı karşılanması ve üzerinde tutulması idi.
Umarım boş laflar ile başınızı ağırtmamışımdır :)
Hacim ve kademe analizi olup Asla yatırım tavsiyesi değildir..
İzlemeye devam..
Saygılar..:)
Bagaja koyduk onu diyor kaptan :rules:
Selametle :oleyo:
https://x.com/aLiakyUznet/status/176...973287488?s=20